17/01/2021 17/01/2021 Την ημέρα της εορτής της προσκυνήσεως της Τιμίας Αλύσεως του Αγίου Αποστόλου Πέτρου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τουλσέας κ. Βησσαρίων επισκέφτηκε τις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουλσέα.  Ο Θεοφιλέστατος προσευχήθηκε, πρόσφερε δώρα και συνομίλησε με άτομα που εκτίουν της ποινές τους στο σοδρωνιστικό ίδρυμα ενώ προεξήρχε και της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Αποστόλων...
17 Ιανουαρίου, 2021 - 9:59
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2021 - 9:33

“Πίστη και Μετάνοια τα θεμέλια για συγχώρεση από τον Θεό”

Διαδώστε:
“Πίστη και Μετάνοια τα θεμέλια για συγχώρεση από τον Θεό”

Την ημέρα της εορτής της προσκυνήσεως της Τιμίας Αλύσεως του Αγίου Αποστόλου Πέτρου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τουλσέας κ. Βησσαρίων επισκέφτηκε τις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουλσέα. 

Ο Θεοφιλέστατος προσευχήθηκε, πρόσφερε δώρα και συνομίλησε με άτομα που εκτίουν της ποινές τους στο σοδρωνιστικό ίδρυμα ενώ προεξήρχε και της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου εντός των φυλακών. Ο Θεοφιλέστατος κ. Βησσαρίων επισκέπτεται κάθε χρόνο τους φυλακισμένους επί 13 συναπτά έτη ενώ τους μίλησε για τον Άγιο Πέτρο και την απελευθέρωση από την Αλυσίδα και στη συνέχεια ανέφερε “Η πίστη και η μετάνοια είναι τα θεμέλια για τη συγχώρεση από τον Θεό. Πίστη, Μετάνοια και εμπιστοσύνη στο συνάνθρωπο και θα συγχωρεθούν οι αμαρτίες μας από τον Θεό και θα βελτιώσουμε τις ζωές μας ως άνθρωποι”. 

Ο Θεοφιλέστατος αναχωρώντας από το Σωφρονιστικό Ίδρυμα της Τουλσέας πρόσφερε Εικόνες και πακέτα φαγητού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων