20/12/2022 20/12/2022 Με παιδικές φωνές πλημμύρισε χθες η Πατριαρχική Κατοικία στο Βουκουρέστι καθώς παιδιά έψαλλαν τα πρώτα κάλαντα στον Πατριάρχη κ.κ. Δανιήλ.  Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Πατριάρχης δέχθηκε τέσσερεις ομάδες παιδιών. Οι πρώτοι ήταν οι «Άγγελοι του Ευαγγελισμού», όπως τους αποκάλεσε ο Μακαριώτατος, δηλαδή σαράντα παιδιά από το Νηπιαγωγείο «Buna Vestire» του Πατριαρχείου Ρουμανίας. «Τραγουδούσατε σαν...
20 Δεκεμβρίου, 2022 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2022 - 12:37

Πλημμύρισε με αγγελικές φωνές η Πατριαρχική Κατοικία στο Βουκουρέστι

Διαδώστε:
Πλημμύρισε με αγγελικές φωνές η Πατριαρχική Κατοικία στο Βουκουρέστι

Με παιδικές φωνές πλημμύρισε χθες η Πατριαρχική Κατοικία στο Βουκουρέστι καθώς παιδιά έψαλλαν τα πρώτα κάλαντα στον Πατριάρχη κ.κ. Δανιήλ. 

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Πατριάρχης δέχθηκε τέσσερεις ομάδες παιδιών. Οι πρώτοι ήταν οι «Άγγελοι του Ευαγγελισμού», όπως τους αποκάλεσε ο Μακαριώτατος, δηλαδή σαράντα παιδιά από το Νηπιαγωγείο «Buna Vestire» του Πατριαρχείου Ρουμανίας.

«Τραγουδούσατε σαν άγγελοι. Είστε οι άγγελοι του Ευαγγελισμού», είπε στα παιδιά ο Μακαριώτατος, δηλώνοντας ότι «στον Ευαγγελισμό εμφανίστηκε άγγελος στη Μητέρα του Θεού, αλλά και στη Γέννηση του Κυρίου μας οι άγγελοι έψαλλαν κατά ομάδες και ανήγγειλαν στους βοσκούς ότι ο Ιησούς, ο Σωτήρας μας, γεννήθηκε».

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα κάλαντα από τις υπόλοιπες χορωδίες τις οποίες ευχαρίστησε ο Πατριάρχης κ.κ. Δανιήλ για το ταξίδι που έκαναν μέχρι την Πατριαρχική Κατοικία προκειμένου με τις μελωδικές φωνές τους να ψάλλουν τα κάλαντα.

Ο Προκαθήμενος της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και τους ευχήθηκε ευλογημένα Χριστούγεννα. 

Φωτογραφίες: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων