30/08/2020 30/08/2020 Στη Μυτιλήνη βρέθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τουλσέας του Πατριαρχείου Ρουμανίας κ. Βησσαρίων την Πέμπτη και επισκέφτηκε το πλοίο MAI 1102 της Συνοριακής Αστυνομίας (Border Police) την ώρα που έκανε περιπολία στα νερά του Αιγαίου. Ο Θεοφιλέστατος ήταν προσκεκλημένος του πλοιάρχου, και επιβιβάστηκε ώστε να πει μια σύντομη προσευχή και να ευλογήσει το πλήρωμα. Το πλοίο...
30 Αυγούστου, 2020 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2020 - 16:23

Πλοίο της FRONTEX ευλόγησε ο Επίσκοπος Τουλσέας στη Μυτιλήνη

Διαδώστε:
Πλοίο της FRONTEX ευλόγησε ο Επίσκοπος Τουλσέας στη Μυτιλήνη

Στη Μυτιλήνη βρέθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τουλσέας του Πατριαρχείου Ρουμανίας κ. Βησσαρίων την Πέμπτη και επισκέφτηκε το πλοίο MAI 1102 της Συνοριακής Αστυνομίας (Border Police) την ώρα που έκανε περιπολία στα νερά του Αιγαίου. Ο Θεοφιλέστατος ήταν προσκεκλημένος του πλοιάρχου, και επιβιβάστηκε ώστε να πει μια σύντομη προσευχή και να ευλογήσει το πλήρωμα. Το πλοίο βρίσκεται στη Μυτιλήνη από τις αρχές Αυγούστου στα πλαίσια της επιχείρησης Ποσειδών 2020 της FRONTEX. 

Ο Επίσκοπος Τουλσέας δώρησε στον πλοίαρχο μια Εικόνα της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού ενώ έδωσε και στα μέλη του πληρώματος μικρές εικόνες, σταυρούς και βιβλία με προσευχές. Το πλοίο έχει σαν στόχο να υποστηρίξει τις ελληνικές αρχές στην εποπτεία και τον έλεγχο των θαλάσσιων συνόρων της Ελλάδας και ταυτόχρονα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και τη διάσωση ατόμων που βρίσκονται σε κίνδυνο στη θάλασσα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων