18/07/2023 18/07/2023 Μικρές ευλογίες σε ασθενείς οι οποίοι φιλοξενούνται στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας “Άγιος Νετκάριος” στο Βουκουρέστι προσέφεραν εθελοντές του Παρεκκλησίου του Εθνικού Καθεδρικού Ναού. Κατά την επίσκεψή τους οι εθελοντές προσέφεραν σε ασθενείς και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εικόνες της Παναγίας. “Σήμερα βίωσα τη χαρά να γνωρίσω τους ανθρώπους αυτού του κέντρου, εργαζόμενους και ασθενείς, και...
18 Ιουλίου, 2023 - 10:28
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2023 - 10:46

Πνευματικά δώρα για τους ασθενείς του Κέντρου “Άγιος Νεκτάριος” στο Βουκουρέστι

Διαδώστε:
Πνευματικά δώρα για τους ασθενείς του Κέντρου “Άγιος Νεκτάριος” στο Βουκουρέστι

Μικρές ευλογίες σε ασθενείς οι οποίοι φιλοξενούνται στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας “Άγιος Νετκάριος” στο Βουκουρέστι προσέφεραν εθελοντές του Παρεκκλησίου του Εθνικού Καθεδρικού Ναού.

Κατά την επίσκεψή τους οι εθελοντές προσέφεραν σε ασθενείς και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εικόνες της Παναγίας. “Σήμερα βίωσα τη χαρά να γνωρίσω τους ανθρώπους αυτού του κέντρου, εργαζόμενους και ασθενείς, και να ενσωματωθώ εδώ ως οικογένεια. Εμείς, οι εθελοντές από το Παρεκκλήσι του Εθνικού Καθεδρικού Ναού, τους θεωρούμε ως μέρος της οικογένειας”, δήλωσε ο συντονιστής των εθελοντών.

Το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας “Άγιος Νεκτάριος” παρέχει υπηρεσίες σε ασθενείς με καρκίνο τελικού σταδίου, απαραίτητες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

“Ήταν μια μέρα που όλοι όσοι νοσηλεύονταν σε αυτό το νοσοκομείο έλαβαν, με χαρά και ταπείνωση, την εικόνα της Θεοτόκου από τους εθελοντές, ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα βιβλίο προσευχής”, είπε η Adriana Căruntu, διευθύντρια του κέντρου.

Το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας “Άγιος Νετκάριος” ιδρύθηκε το 2006 από την Αρχιεπισκοπή Βουκουρεστίου και από το 2012 λειτουργεί σε νέα έδρα, που βρίσκεται στον τομέα 2 της Πρωτεύουσας, πλησίον της Ενορίας του Αγίου Παντελεήμονα.

Πηγή: ziarullumina.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων