25/06/2021 25/06/2021 Στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Νέου στη Σουτσεάβα συλλειτούργησαν επτά Ιεράρχες του Πατριαρχείου Ρουμανίας για την Ιερά Πανήγυρη του Μοναστηριού την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021. Οι πιστοί προσκύνησαν την Λειψανοθήκη με τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Ιωάννου του Νέου τα οποία τοποθετήθηκαν στον αύλειο χώρο του Μοναστηριού. Η μικτή χορωδία “Άγιος Ιωάννης ο...
25 Ιουνίου, 2021 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2021 - 14:10

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στη Μονή του Αγίου Ιωάννου του Νέου

Διαδώστε:
Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στη Μονή του Αγίου Ιωάννου του Νέου

Στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Νέου στη Σουτσεάβα συλλειτούργησαν επτά Ιεράρχες του Πατριαρχείου Ρουμανίας για την Ιερά Πανήγυρη του Μοναστηριού την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021. Οι πιστοί προσκύνησαν την Λειψανοθήκη με τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Ιωάννου του Νέου τα οποία τοποθετήθηκαν στον αύλειο χώρο του Μοναστηριού.

Η μικτή χορωδία “Άγιος Ιωάννης ο Νέος” του Καθεδρικού Ναού έψαλλαν κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας ενώ στους πιστούς μίλησαν ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Ιασίου κ. Θεοφάνης, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Τόμιδος κ. Θεοδόσιος και ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Άρτζες και Μουσκέλ κ. Καλλίνικος οι οποίοι μίλησαν για τον βίο και τα θαύματα του Αγίου Ιωάννου του Νέου.

Πλήθος πιστών βρέθηκαν στην Ιερά Μονή για να τιμήσουν τον Άγιο ο οποίος θεωρείται προστάτης της περιοχής.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων