26/11/2020 26/11/2020 Τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Ιωάννη του Νέου μεταφέρθηκαν από τη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Νέου στη Σουτσεάβα με πομπή σε όλη την Αρχιεπισκοπή Σουτσεάβα και Ραουντίου του Πατριαρχείου Ρουμανίας ώστε «η παρουσία τους να φέρουν για άλλη μια φορά, την πεποίθηση ότι δεν είμαστε μόνοι και ότι οι Άγιοι μας προστατεύουν και προσεύχονται...
26 Νοεμβρίου, 2020 - 8:14
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2020 - 7:51

Πομπή στη Σουτσεάβα για την κατάπαυση της πανδημίας

Διαδώστε:
Πομπή στη Σουτσεάβα για την κατάπαυση της πανδημίας

Τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Ιωάννη του Νέου μεταφέρθηκαν από τη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Νέου στη Σουτσεάβα με πομπή σε όλη την Αρχιεπισκοπή Σουτσεάβα και Ραουντίου του Πατριαρχείου Ρουμανίας ώστε «η παρουσία τους να φέρουν για άλλη μια φορά, την πεποίθηση ότι δεν είμαστε μόνοι και ότι οι Άγιοι μας προστατεύουν και προσεύχονται στον Θεό για εμάς» όπως ανέφερε ένας πατέρας από την Ιερά Μονή. 

Ο Αρχεπίσκοπος κ. Καλλίνικος ηγήθηκε της πομπής και ανέφερε «Όσοι πιστεύουν στον Θεό Τον εμπιστεύονται. Και Του ζητάμε να μας συγχωρήσει, να μας υπερασπιστεί και να θρέψει αυτή την πληγή. Το ξέρουμε ότι θα το κάνει όταν μάθουμε το μάθημά μας». Πλήθος κόσμου βγήκε στο δρόμο για να υποδεχτεί τον Άγιο με λουλούδια και αναμμένα κεριά στα χέρια του ενώ χτύπαγαν χαρμόσυνα οι καμπάνες σε όλες τις Εκκλησίες και τα προσκυνήματα που πέρασε η πομπή.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων