01/08/2019 01/08/2019 Το δικό του μήνυμα ενόψει του Δεκαπενταύγουστου στέλνει ο Επίσκοπος Τουλσέας του Πατριαρχείου Ρουμανίας, κ. Βισσαρίων, προσφέροντας συμβουλές για το πώς «η Μητέρα του Κυρίου γίνεται η μητέρα μας»… Ο Ιεράρχης εξηγεί ότι κατά τη διάρκεια των 15 αυτών ημερών οι Ορθόδοξοι πιστοί προετοιμάζονται για να τιμήσουν την Παναγία και προέτρεψε τους πιστούς σε σωματική...
01 Αυγούστου, 2019 - 13:25

“Πώς η Μητέρα του Θεού, γίνεται Μητέρα μας”

Διαδώστε:
“Πώς η Μητέρα του Θεού, γίνεται Μητέρα μας”

Το δικό του μήνυμα ενόψει του Δεκαπενταύγουστου στέλνει ο Επίσκοπος Τουλσέας του Πατριαρχείου Ρουμανίας, κ. Βισσαρίων, προσφέροντας συμβουλές για το πώς «η Μητέρα του Κυρίου γίνεται η μητέρα μας»…

Ο Ιεράρχης εξηγεί ότι κατά τη διάρκεια των 15 αυτών ημερών οι Ορθόδοξοι πιστοί προετοιμάζονται για να τιμήσουν την Παναγία και προέτρεψε τους πιστούς σε σωματική και πνευματικήεγκράτει ειδικά την ώρα της βραδινής προσευχής.

“Ας υμνήσουμε την Μητέρα του Θεού με τις όμορφες Παρακλήσεις, που διαβάζονται πάντοτε σε περιόδους δυσκολίας, δοκιμασιών και και δυστυχίας, και θα αισθανθούμε πραγματικά πώς η μητέρα του Θεού γίνεται και μητέρα”, τόνισε.

“Μπορεί αυτή η περίοδος να είναι μια ευλογημένη στιγμή για καθένα από εμάς και η μητέρα του Θεού να μας προστατεύει, να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τους πειρασμούς αυτής της ζωής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων