08/10/2019 08/10/2019 “Πώς να βιώσεις την πίστη σε έναν εικονικό και ψηφιακό κόσμο” ήταν το θέμα που της διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα Γκραν Κανάρια, από την οργάνωση NEPSIS της Μητρόπολης Ισπανίας και Πορτογαλίας του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. Περισσότερα από 150 νέοι από την Ισπανία, τη Δανία, την Πορτογαλία, την Αγγλία, την Ιρλανδία, τη Γαλλία, την Ελβετία, τη...
08 Οκτωβρίου, 2019 - 9:25
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2019 - 8:55

“Πως να βιώσεις την πίστη σε έναν ψηφιακό κόσμο”

Διαδώστε:
“Πως να βιώσεις την πίστη σε έναν ψηφιακό κόσμο”

“Πώς να βιώσεις την πίστη σε έναν εικονικό και ψηφιακό κόσμο” ήταν το θέμα που της διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα Γκραν Κανάρια, από την οργάνωση NEPSIS της Μητρόπολης Ισπανίας και Πορτογαλίας του Πατριαρχείου της Ρουμανίας.

Περισσότερα από 150 νέοι από την Ισπανία, τη Δανία, την Πορτογαλία, την Αγγλία, την Ιρλανδία, τη Γαλλία, την Ελβετία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ιταλία και τη Ρουμανία συμμετείχαν στο συνέδριο.
Οι νέοι είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν το θέμα, να αναζητήσουν απαντήσεις που τους αφορούν στα ηλεκτρονικά μέσα και τα κοινωνικά δίκτυα. Επί του θέματος τοποθετήθηκαν επίσης Ιερείς της Μητροπόλεως αλλά και αξιωματούχοι του διπλωματικού σώματος από τη Ρουμανία και την Ισπανία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων