29/10/2021 29/10/2021 Με μια πράξη ευγνωμοσύνης ολοκληρώθηκαν χθες στο Βουκουρέστι οι εορτασμοί για τον Πολιούχο της ρουμανικής πρωτεύουσας, Άγιο Δημήτριο τον Νέο. Ιερείς και εθελοντές του Καθεδρικού Ναού προσέφεραν τρόφιμα και νερό σε πιστούς που προσέρχονταν να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα του Αγίου θέλοντας με τον τρόπο αυτό να ευχαριστήσουν τους πιστούς για την πιστή τήρηση των...
29 Οκτωβρίου, 2021 - 10:39
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2021 - 11:19

Πράξη ευγνωμοσύνης προς τους πιστούς στο Βουκουρέστι

Διαδώστε:
Πράξη ευγνωμοσύνης προς τους πιστούς στο Βουκουρέστι

Με μια πράξη ευγνωμοσύνης ολοκληρώθηκαν χθες στο Βουκουρέστι οι εορτασμοί για τον Πολιούχο της ρουμανικής πρωτεύουσας, Άγιο Δημήτριο τον Νέο.

Ιερείς και εθελοντές του Καθεδρικού Ναού προσέφεραν τρόφιμα και νερό σε πιστούς που προσέρχονταν να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα του Αγίου θέλοντας με τον τρόπο αυτό να ευχαριστήσουν τους πιστούς για την πιστή τήρηση των μέτρων και την τάξη που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του προσκυνήματος.

Ο π. Ιόν Τουτέα, ένας εκ των ιερέων που είχαν επωμιστεί την οργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, τόνισε σε ρουμανικό μέσο ότι “παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν εξαιτίας της πανδημίας η οργάνωση του φετινού εορτασμού στέφθηκε από επιτυχία καθώς οι πιστοί ανταποκρίθηκαν στις υποδείξεις. Για αυτό θελήσαμε να τους επιβραβεύσουμε με την κίνηση μας αυτή”.

Πληροφορίες – φωτογραφίες: ziarullumina.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων