03/07/2020 03/07/2020 Με τις ευλογίες του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ και την καθοδήγηση του Αρχιεπισκόπου Ριμνικίου, κ. Βαρσανούφιου, ξεκινά στην ρουμανική αρχιεπισκοπική περιφέρεια ένα κοινωνικό πρόγραμμα απεξάρτησης από τον αλκοολισμό. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου. “Ο σκοπός αυτού του έργου είναι να παρέχει εβδομαδιαία υποστήριξη για τους αλκοολικούς, σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την...
03 Ιουλίου, 2020 - 9:25
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2020 - 9:34

Πρόγραμμα απεξάρτησης από την Εκκλησία της Ρουμανίας

Διαδώστε:
Πρόγραμμα απεξάρτησης από την Εκκλησία της Ρουμανίας

Με τις ευλογίες του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ και την καθοδήγηση του Αρχιεπισκόπου Ριμνικίου, κ. Βαρσανούφιου, ξεκινά στην ρουμανική αρχιεπισκοπική περιφέρεια ένα κοινωνικό πρόγραμμα απεξάρτησης από τον αλκοολισμό. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου.

“Ο σκοπός αυτού του έργου είναι να παρέχει εβδομαδιαία υποστήριξη για τους αλκοολικούς, σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την αποχή από τις καταχρήσεις. Ταυτόχρονα, μεταξύ των στόχων αυτού του προγράμματος είναι και η παρουσίαση υγιών εναλλακτικών λύσεων για τον ελεύθερο χρόνο”, σχολίασε η Αντριάνα Ιάνκου, Σύμβολος της Αρχιεπισκοπής Ριμνικίου.

“Η ψυχοκοινωνική αποκατάσταση που προσφέρεται σε αυτό το πρόγραμμα δεν θα περιλαμβάνει φαρμακευτική θεραπεία, αλλά θα επικεντρωθεί στην ομαδική θεραπεία, στην οποία κάθε δικαιούχος μπορεί να μιλήσει για το αίσθημα περιθωριοποίησης και να επωφεληθεί από τις εμπειρίες των άλλων. Θα ενταχθούν σε μια ομάδα, συνειδητοποιώντας το γεγονός ότι ο εθισμός στο αλκοόλ είναι μια ασθένεια και θα καταφέρνουν να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους» υπογράμμισε η κ. Ιάνκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων