17/03/2019 17/03/2019 Την πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Τουλτσέας κ. Βησσαρίων στον Καθεδρικό Ναό της Tulcea. Τον Θεοφιλέστατο πλαισίωναν ιερείς και διάκονη της τοπικής εκκλησίας, ενώ κατά την διάρκεια του κηρύγματος αναφέρθηκε στην σημασία της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Αυτή η δουλειά είναι πραγματικά ένα τελετουργικό της κοινής...
17 Μαρτίου, 2019 - 11:28

Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία από τον Επισκ. Τουλτσέα

Διαδώστε:
Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία από τον Επισκ. Τουλτσέα

Την πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Τουλτσέας κ. Βησσαρίων στον Καθεδρικό Ναό της Tulcea. Τον Θεοφιλέστατο πλαισίωναν ιερείς και διάκονη της τοπικής εκκλησίας, ενώ κατά την διάρκεια του κηρύγματος αναφέρθηκε στην σημασία της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Αυτή η δουλειά είναι πραγματικά ένα τελετουργικό της κοινής χρήσης που αναπτύχθηκε συνδυάζοντας στοιχεία της Εσπερινός με Θεία Λειτουργία.

     

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων