12/05/2023 12/05/2023 Παιδιά από την Ενορία Αγίου Νικολάου στο Ciudei, ένα ρουμανικό χωριό στην περιοχή Τσερνιβτσί της Ουκρανίας, επισκέφτηκαν τα μοναστήρια της Σουτσεάβας, στη νότια Μπουκοβίνα της Ρουμανίας, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Κατά την επίσκεψή τους, προσευχήθηκαν για την επικράτηση ειρήνης στην Ουκρανία. Η προσκυνημαιτκή εκδρομή αποτελεί μέρος της ομάδας του Κυριακάτικου Σχολείου που οργανώθηκε στην...
12 Μαΐου, 2023 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2023 - 14:21

Προσευχή για ειρήνη στην Ουκρανία από τα Μοναστήρια στην Σουτσεάβα

Διαδώστε:
Προσευχή για ειρήνη στην Ουκρανία από τα Μοναστήρια στην Σουτσεάβα

Παιδιά από την Ενορία Αγίου Νικολάου στο Ciudei, ένα ρουμανικό χωριό στην περιοχή Τσερνιβτσί της Ουκρανίας, επισκέφτηκαν τα μοναστήρια της Σουτσεάβας, στη νότια Μπουκοβίνα της Ρουμανίας, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Κατά την επίσκεψή τους, προσευχήθηκαν για την επικράτηση ειρήνης στην Ουκρανία.

Η προσκυνημαιτκή εκδρομή αποτελεί μέρος της ομάδας του Κυριακάτικου Σχολείου που οργανώθηκε στην ενορία. Τα παιδιά συνοδεύονταν από τον Ιερέα της Ενορίας π. Νικολάε Ποπέσκου, σύμφωνα με το Buc Press.

Τα παιδιά επισκέφτηκαν τα μοναστήρια Αγίου Νεομάρτυρα Ιωάννη του Τραπεζούντιου στην Σουτσεάβα, στην περιοχή Dragomirna, Voroneț και Putna. Εκτός από τις ιστορικές και πολιτιστικές πληροφορίες που παρείχαν οι ξεναγοί της μονής, τα παιδιά έλαβαν και πνευματικές διδασκαλίες.

 

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από Basilica (Ștefana Totorcea), και BucPress.eu

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων