24/04/2020 24/04/2020 Προσευχή και ελπίδα συστήνει προς το ποίμνιο της Ρουμανίας ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, στην εγκύκλιό του αναφορικά με τη σημερινή εορτή της Ζωοδόχου Πηγής. “Ας προσευχηθούμε λοιπόν όλοι στο Σωτήρα Κύριο μας, τον θεραπευτεί των ψυχών και των σωμάτων μας και στη Μητέρα του που αποτελεί για εμάς πηγή της θεραπείας. Έτσι θα...
24 Απριλίου, 2020 - 17:06
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2020 - 17:13

Προσευχή και ελπίδα συστήνει στους πιστούς ο Πατρ. Ρουμανίας

Διαδώστε:
Προσευχή και ελπίδα συστήνει στους πιστούς ο Πατρ. Ρουμανίας

Προσευχή και ελπίδα συστήνει προς το ποίμνιο της Ρουμανίας ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, στην εγκύκλιό του αναφορικά με τη σημερινή εορτή της Ζωοδόχου Πηγής.

“Ας προσευχηθούμε λοιπόν όλοι στο Σωτήρα Κύριο μας, τον θεραπευτεί των ψυχών και των σωμάτων μας και στη Μητέρα του που αποτελεί για εμάς πηγή της θεραπείας. Έτσι θα ενισχύσουμε τη πίστη μας, θα πολλαπλασιάσουμε την αγάπη μας για τον Θεό και τον συνάνθρωπό μας. Έτσι θα μπορέσουμε να αντλήσουμε την ελπίδα να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία και να σταθούμε δίπλα σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ιδιαίτερα τους αρρώστους και τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας”, ανέφερε.

Σε άλλα σημεία ο Πατριάρχης κ.κ. Δανιήλ αναφέρθηκε στη σημασία της πίστης για έναν Ορθόδοξο χριστιανό, σχολίασε θεολογικά το νόημα της σημερινής εορτής και ευχήθηκε σε όλους με τη δύναμη του Θεού να ξεπεραστεί σύντομα αυτή η δοκιμασία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων