13/03/2019 13/03/2019 Για τους Ρουμάνους που ζουν στην διασπορά, μακριά από την πατρίδα τους, μίλησε στο μήνυμά του με αφορμή την έναρξη της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ο Μητροπολίτης Γερμανίας Σεραφείμ, του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. “Να προσευχηθούμε για τα αδέρφια μας ζουν σε όλον τον κόσμο, και καίγονται από την λαχτάρα για την πατρίδα” αναφέρει και προσθέτει: «Ειδικά σε...
13 Μαρτίου, 2019 - 11:43

“Προσευχόμαστε για τους Ρουμάνους της διασποράς”

Διαδώστε:
“Προσευχόμαστε για τους Ρουμάνους της διασποράς”

Για τους Ρουμάνους που ζουν στην διασπορά, μακριά από την πατρίδα τους, μίλησε στο μήνυμά του με αφορμή την έναρξη της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ο Μητροπολίτης Γερμανίας Σεραφείμ, του Πατριαρχείου της Ρουμανίας.

“Να προσευχηθούμε για τα αδέρφια μας ζουν σε όλον τον κόσμο, και καίγονται από την λαχτάρα για την πατρίδα” αναφέρει και προσθέτει:

«Ειδικά σε αυτήν την περίοδο της Σαρακοστής, ας προσευχόμαστε για τη συγχώρεση των αμαρτιών μας, να προσευχόμαστε για τους αρρώστους, για όσους υποφέρουν από μοναξιά, για τις οικογένειες που ζουν χωριστά, για τους ξενιτεμένους”.

Ο Σεβασμιώτατος επανέλαβε ότι «κάθε άνθρωπος, ανεξάρτητα από τη φυλή ή την πεποίθηση του τι είναι καλό ή κακό, φέρει μέσα στην ύπαρξή του τη σφραγίδα του Χριστού.

Και υπογράμμισε ότι “η νηστεία και η προσευχή είναι πραγματικά αποδεκτές από τον Θεό εάν συνοδεύονται από τις χριστιανικές πράξεις.

“Σήμερα, υπάρχουν πολλές ανάγκες στον κόσμο και κανείς δεν πρέπει να κλείσει την καρδιά του απέναντι στα δεινά των συνανθρώπων” κατέληξε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων