08/01/2020 08/01/2020 Οι θρησκευτικοί προορισμοί της Ελλάδος, οι Άγιοι Τόποι, η Ιορδανία και η Αίγυπτος ήταν στις πρώτες προτιμήσεις των Ρουμάνων για το 2019. Σύμφωνα με το basilica.ro κύριος προορισμός ήταν τα προσκυνήματα στο Ισραήλ, ενώ υψηλό ήταν το ενδιαφέρον για την Ελλάδα, την Τουρκία, την Αρμενία και τη Γεωργία “Σε έναν κόσμο που τρέχει σε φρενήρεις...
08 Ιανουαρίου, 2020 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2020 - 8:35

Προσκυνήματα στην Ελλάδα προτιμούν οι Ρουμάνοι

Διαδώστε:
Προσκυνήματα στην Ελλάδα προτιμούν οι Ρουμάνοι

Οι θρησκευτικοί προορισμοί της Ελλάδος, οι Άγιοι Τόποι, η Ιορδανία και η Αίγυπτος ήταν στις πρώτες προτιμήσεις των Ρουμάνων για το 2019.
Σύμφωνα με το basilica.ro κύριος προορισμός ήταν τα προσκυνήματα στο Ισραήλ, ενώ υψηλό ήταν το ενδιαφέρον για την Ελλάδα, την Τουρκία, την Αρμενία και τη Γεωργία

“Σε έναν κόσμο που τρέχει σε φρενήρεις ρυθμούς, τα προσκυνήματα μας δίνουν δεύτερη δύναμη, χρόνο και ψυχή, ένα διάλειμμα από την αναταραχή”, δήλωσε η διευθύντρια προώθησης του Basilica Travel.

Ο προσκυνηματικός τουρισμός έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στην Ρουμανία, όπου όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με την ψυχική ανάταση που παρέχει η επίσκεψη σε μία ιερά μονή ή έναν ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων