05/08/2021 05/08/2021 O Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Ιασίου και Μητροπολίτης Μολδαβίας και Μπουκοβίνης κ. Θεοφάνης συμμετείχε στην προσκυνηματική διαδρομή “Στα χνάρια των Γερμανών Αγίων” και είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε ερωτήσεις των νέων που συμμετείχαν. Το προσκύνημα το οποίο θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης. Συγκεκριμένα από τις περιοχές κοντά στο Ιάσιο της...
05 Αυγούστου, 2021 - 8:30
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2021 - 8:31

Προσκυνηματική διαδρομή: “Στα χνάρια των Γερμανών Αγίων”

Διαδώστε:
Προσκυνηματική διαδρομή: “Στα χνάρια των Γερμανών Αγίων”

O Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Ιασίου και Μητροπολίτης Μολδαβίας και Μπουκοβίνης κ. Θεοφάνης συμμετείχε στην προσκυνηματική διαδρομή “Στα χνάρια των Γερμανών Αγίων” και είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε ερωτήσεις των νέων που συμμετείχαν.

Το προσκύνημα το οποίο θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης. Συγκεκριμένα από τις περιοχές κοντά στο Ιάσιο της Ρουμανίας συγκεντρώθηκαν νέοι στη Θεία Λειτουργία στον πόλη Targu Neamt και ξεκίνησαν την προσκυνηματική τους διαδρομή. 170 νέοι που συγκεντρώθηκαν περπατούν περίπου 30 χιλιόμετρα την ημέρα και συμμετέχουν σε Θείες Λειτουργίες σε εκκλησίες που βρίσκονται στην πορεία που έχουν προκαθορήσει ενώ τα βράδια φιλοξενούνται σε ενορίες κατά μήκος της προσκυνηματικής τους διαδρομής.

Ο Ιεράρχης ταξίδεψε με τους νεαρούς προσκυνητές το τμήμα της διαδρομής μεταξύ των ενοριών του Plăieșu και του Dumbrava, όπου και έκατσε να συζητήσει μαζί τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων