18/06/2020 18/06/2020 Το Ταξιδιωτικό Γραφείο του Πατριαρχείου Ρουμανίας Basilica Travel ανακοίνωσε ότι ξεκινά εκ νέου από την επόμενη εβδομάδα τις προσκυνηματικές εκδρομές στην Ελλάδα. “Μετά από μια μακρά αναμονή, το πρώτο προσκύνημα στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 26 Ιουνίου και 5 Ιουλίου 2020”, δήλωσε η Αικατερίνη Βαργκολίτσι, Διευθύντρια Προώθησης του Basilica Travel. Βασικοί προορισμοί είναι ο Ναός...
18 Ιουνίου, 2020 - 10:43
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2020 - 10:40

“Ψηφίζουν” Ελλάδα οι προσκυνητές από τη Ρουμανία

Διαδώστε:
“Ψηφίζουν” Ελλάδα οι προσκυνητές από τη Ρουμανία

Το Ταξιδιωτικό Γραφείο του Πατριαρχείου Ρουμανίας Basilica Travel ανακοίνωσε ότι ξεκινά εκ νέου από την επόμενη εβδομάδα τις προσκυνηματικές εκδρομές στην Ελλάδα.

“Μετά από μια μακρά αναμονή, το πρώτο προσκύνημα στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 26 Ιουνίου και 5 Ιουλίου 2020”, δήλωσε η Αικατερίνη Βαργκολίτσι, Διευθύντρια Προώθησης του Basilica Travel.

Βασικοί προορισμοί είναι ο Ναός του Αγίου Νεκταρίου στην  Αίγινα, ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος στην Εύβοια αλλά και ο Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

“Θα θαυμάσουμε τα ξεχωριστά τοπία που έχει η Ελλάδα, θα απολαύσουμε όμορφες στιγμές μαζί. Θέλουμε να ξαναρχίσουμε τα προσκυνήματα, να ακολουθήσουμε τα βήματα των αγίων », υπογράμμισε η κ. Βαργκολίτσι τονίζοντας ότι θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες που επιβάλλονται από την πανδημία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων