29/04/2022 29/04/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρανσυλβανίας, κ. Λαυρέντιος υποδέχθηκε στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό, τους 165 μαθητές Γυμνασίου που θα συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα για την Θρησκεία, που διοργανώνεται φέτος μεταξύ 27 Απριλίου και 1ης Μαΐου στο Σιμπίου. Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στους μαθητές είπε: «Αποκτήσατε όχι μόνο τη γνώση της Θρησκείας, αλλά και την πνευματική ευαισθησία της ορθόδοξης παράδοσης....
29 Απριλίου, 2022 - 9:11
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2022 - 9:19

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: 165 μαθητές συμμετέχουν σε Ολυμπιάδα για την Θρησκεία

Διαδώστε:
ΡΟΥΜΑΝΙΑ: 165 μαθητές συμμετέχουν σε Ολυμπιάδα για την Θρησκεία

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρανσυλβανίας, κ. Λαυρέντιος υποδέχθηκε στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό, τους 165 μαθητές Γυμνασίου που θα συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα για την Θρησκεία, που διοργανώνεται φέτος μεταξύ 27 Απριλίου και 1ης Μαΐου στο Σιμπίου.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στους μαθητές είπε: «Αποκτήσατε όχι μόνο τη γνώση της Θρησκείας, αλλά και την πνευματική ευαισθησία της ορθόδοξης παράδοσης. Τώρα όλοι έχετε φτάσει σε υψηλό επίπεδο».

«Μεταφέρω την αγάπη και την εκτίμησή μου σε εσάς και στους δασκάλους σας», είπε ο Σεβασμιώτατος .

«Βρίσκεστε σε ένα πολύ ιδιαίτερο ακαδημαϊκό κέντρο και ένα κέντρο Θεολογίας με βαθιά παράδοση. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το Κέντρο αυτό θα έχει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον», είπε ο π. Daniel Buda Κοσμήτορας της Ορθόδοξης Θεολογικής Σχολής «Andrei Șaguna» στο Σιμπίου.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Απριλίου στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό του Σιμπίου, στις 15:30.

 

Πηγή φωτογραφίας: Mitropolia Ardealului

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων