28/04/2022 28/04/2022 Η ενορία Αγίου Αθανασίου στο Γαλάτι της Ρουμανίας δώρισε 3,5 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας που θα μεταφερθούν στην Ουκρανία από την περιοχή Ισμαήλ, καθώς και σε όσους διέρχονται από το τελωνείο Isaccea στην κομητεία Τουλσέα, την Τετάρτη, 27 Απριλίου. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Η δράση διοργανώθηκε με την υποστήριξη της Αρχιεπισκοπής Κάτω Δουνάβεως. Η βοήθεια που παρασχέθηκε...
28 Απριλίου, 2022 - 12:40

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: 3,5 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία

Διαδώστε:
ΡΟΥΜΑΝΙΑ: 3,5 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία

Η ενορία Αγίου Αθανασίου στο Γαλάτι της Ρουμανίας δώρισε 3,5 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας που θα μεταφερθούν στην Ουκρανία από την περιοχή Ισμαήλ, καθώς και σε όσους διέρχονται από το τελωνείο Isaccea στην κομητεία Τουλσέα, την Τετάρτη, 27 Απριλίου.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Η δράση διοργανώθηκε με την υποστήριξη της Αρχιεπισκοπής Κάτω Δουνάβεως. Η βοήθεια που παρασχέθηκε συνίστατο σε μη ευπαθή τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η συνολική αξία των αγαθών που προσφέρονται μέσω αυτής της ανθρωπιστικής δράσης είναι 14.000 λέι.

Κάθε χρόνο, κοντά στις μεγάλες γιορτές, στην Αρχιεπισκοπή Κάτω Δουνάβεως διοργανώνονται τέτοια έργα με φιλανθρωπικό σκοπό για διαφορετικές κοινωνικές κατηγορίες.

Επίσκεψη Επισκόπου Μπελκύ σε χώρο όπου στεγάζονται Ουκρανοί πρόσφυγες

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελκύ κ. Αντώνιος  συνοδευόμενος από κληρικούς, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Εστία «Meridian» του Κρατικού Πανεπιστημίου «Alecu Russo» στο Μπάλτς, όπου στεγάζονται Ουκρανοί πρόσφυγες.

Με αφορμή την επίσκεψή του μοιράστηκαν τρόφιμα και γλυκά. Ο Θεοφιλέστατος ευχήθηκε σε όλους και επεσήμανε ότι η Επισκοπή Μπελκύ επιθυμεί η χαρά της Ανάστασης να μεταφερθεί και στους Ουκρανούς πρόσφυγες.

Η κ. Galina Procopciuc, που διαχειρίζεται την Εστία «Meridian», ευχαρίστησε για τα δώρα.


Φωτογραφία: Αρχιεπισκοπή Κάτω Δουνάβεως. basilica, ziarullumina

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων