04/11/2022 04/11/2022 Συνεχίζονται οι αιτήσεις για την Ακαδημαϊκή Υποτροφία «Άγιος Βασίλειος ο Μέγας» για προπτυχιακούς φοιτητές, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές από Πανεπιστήμια του Κλουζ. Η υποτροφία προσφέρεται από τον Σύλλογο Ρουμάνων Ορθοδόξων Χριστιανών Φοιτητών (ASCOR ) από το Κλουζ-Ναπόκα. Οι αιτήσεις ολοκληρώνονται στις 11 Νοεμβρίου. Οι υποτροφίες θα δοθούν στο πλαίσιο εκστρατείας για την υποστήριξη της ακαδημαϊκής...
04 Νοεμβρίου, 2022 - 12:54
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2022 - 12:56

Ρουμανία: Ακαδημαϊκή Υποτροφία “Άγιος Βασίλειος ο Μέγας” σε φοιτητές από Πανεπιστήμια του Κλουζ

Διαδώστε:
Ρουμανία: Ακαδημαϊκή Υποτροφία “Άγιος Βασίλειος ο Μέγας” σε φοιτητές από Πανεπιστήμια του Κλουζ

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για την Ακαδημαϊκή Υποτροφία «Άγιος Βασίλειος ο Μέγας» για προπτυχιακούς φοιτητές, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές από Πανεπιστήμια του Κλουζ. Η υποτροφία προσφέρεται από τον Σύλλογο Ρουμάνων Ορθοδόξων Χριστιανών Φοιτητών (ASCOR ) από το Κλουζ-Ναπόκα. Οι αιτήσεις ολοκληρώνονται στις 11 Νοεμβρίου.

Οι υποτροφίες θα δοθούν στο πλαίσιο εκστρατείας για την υποστήριξη της ακαδημαϊκής μελέτης.

Το πρόγραμμα προβλέπει τη χορήγηση 10 υποτροφιών, 5 για κοινωνικούς λόγους αξίας 400 λέι η καθεμία, και 5 για αξιοκρατικούς λόγους αξίας 600 λέι η καθεμία. Η περίοδος απονομής της υποτροφίας είναι εξαμηνιαία. Η υποτροφία απονέμεται μόνο σε φοιτητές κάτω των 35 ετών.

Οι δικαιούχοι πρέπει να πληρούν διάφορες προϋποθέσεις:

Για την αξιοκρατική υποτροφία είναι απαραίτητη η επιτυχία όλων των εξετάσεων από το πρόγραμμα σπουδών του πανεπιστημίου και ο γενικός μέσος όρος να είναι άνω του 9,00.

Η κοινωνική υποτροφία χορηγείται υπό τις εξής προϋποθέσεις: Ο φοιτητής θα πρέπει να έχει επιτύχει όλες τις εξετάσεις, να έχει ελάχιστο συνολικό μέσο όρο 8,00 και να έχει αποστείλει τον πλήρη φάκελο με τα δικαιολογητικά σύμφωνα με τα καθορισμένα κριτήρια.

Επίσης, όσοι επιθυμούν να στηρίξουν οικονομικά την Ακαδημαϊκή Υποτροφία «Άγιος Βασίλειος ο Μέγας» μπορούν να κάνουν δωρεά.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Φωτογραφία: Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου

Με πληροφορίες από basilica.ro (Alexandru Boboc)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων