02/03/2021 02/03/2021 Η Eκκλησία παραμένει στην κορυφή των θεσμών που εμπιστεύονται περισσότερο οι κάτοικοι της Ρουμανίας, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη μεταξύ 22 και 26 Φεβρουαρίου από το CURS Center for Urban and Regional Sociology. Μάλιστα το επίπεδο εμπιστοσύνης στην ενισχύθηκε κατά μία ποσοστιαία μονάδα σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα. Σύμφωνα με την κοινωνιολογική έρευνα, το...
02 Μαρτίου, 2021 - 8:37
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2021 - 8:08

Ρουμανία: Αυξάνεται η εμπιστοσύνη στην Εκκλησία

Διαδώστε:
Ρουμανία: Αυξάνεται η εμπιστοσύνη στην Εκκλησία

Η Eκκλησία παραμένει στην κορυφή των θεσμών που εμπιστεύονται περισσότερο οι κάτοικοι της Ρουμανίας, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη μεταξύ 22 και 26 Φεβρουαρίου από το CURS Center for Urban and Regional Sociology. Μάλιστα το επίπεδο εμπιστοσύνης στην ενισχύθηκε κατά μία ποσοστιαία μονάδα σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.

Σύμφωνα με την κοινωνιολογική έρευνα, το 63% των Ρουμάνων δηλώνουν ότι εμπιστεύονται την Εκκλησία. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το γραφείο η τοπική αυτοδιοίκηση με ποσοστό 57% , μειωμένο κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες.

Οι δύο αυτοί θεσμοί είναι οι μόνοι που απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη περισσοτέρων από τους μισούς Ρουμάνους. Ακολουθεί η Εθνική Τράπεζα της Ρουμανίας με 45%, και η Προεδρία με 36%.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων