07/04/2022 07/04/2022 Οι 626 Ουκρανοί πρόσφυγες στην περιοχή Soroca της Δημοκρατίας της Μολδαβίας έλαβαν ανθρωπιστική υποστήριξη από την Αρχιεπισκοπή Μπουζαίου και Βραντσέας. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Η βοήθεια, που αποτελείται από 30 σετ κλινοσκεπασμάτων, 40 πακέτα τροφίμων και 50 συσκευασίες προϊόντων υγιεινής, διανεμήθηκε μέσω της Κοινωνικής Αποστολής Diaconia της Μητροπολιτικής Εκκλησίας της Βεσσαραβίας στην Ενορία “Sfinţii Martiri Brâncoveni”...
07 Απριλίου, 2022 - 9:19
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2022 - 9:13

Ρουμανία: Δέματα αγάπης σε 626 Ουκρανούς πρόσφυγες της Μολδαβίας

Διαδώστε:
Ρουμανία: Δέματα αγάπης σε 626 Ουκρανούς πρόσφυγες της Μολδαβίας

Οι 626 Ουκρανοί πρόσφυγες στην περιοχή Soroca της Δημοκρατίας της Μολδαβίας έλαβαν ανθρωπιστική υποστήριξη από την Αρχιεπισκοπή Μπουζαίου και Βραντσέας.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Η βοήθεια, που αποτελείται από 30 σετ κλινοσκεπασμάτων, 40 πακέτα τροφίμων και 50 συσκευασίες προϊόντων υγιεινής, διανεμήθηκε μέσω της Κοινωνικής Αποστολής Diaconia της Μητροπολιτικής Εκκλησίας της Βεσσαραβίας στην Ενορία “Sfinţii Martiri Brâncoveni” στη Soroca.

Τα προϊόντα έφθασαν στις 5 Απριλίου 2022, και τοποθετήθηκαν στην αποθήκη του κοινωνικού κέντρου της ενορίας και θα διατεθούν τις επόμενες ημέρες στους δικαιούχους.

Έγκριση δανείου στη Μολδαβία

Η ΕΕ ενέκρινε την παροχή μακροοικονομικού δανείου 150 εκατομμυρίων ευρώ στη Δημοκρατία της Μολδαβίας για την κάλυψη μέρους των αναγκών εξωτερικής χρηματοδότησής της. Τα 120 εκατ. ευρώ σε δάνεια και 30 εκατ. ευρώ σε επιχορηγήσεις θα καταβληθούν σε τρεις δόσεις.

Η επιτροπή εμπορίου ενέκρινε την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που επεδίωκε να παράσχει την οικονομική βοήθεια έτσι ώστε να μπορέσει η χώρα να σταθεροποιήσει την οικονομική της κατάσταση.

 

Πηγή φωτογραφίας: Mitropolia Basarabiei

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων