01/10/2019 01/10/2019 Συνεδρίασε χθες 30 Σεπτεμβρίου η Ιερά Σύνοδος της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Μεταξύ των αποφάσεων που ελήφθησαν, οι Ιεράρχες της Ρουμανίας προτείνουν μια σειρά δράσεων με την ευκαιρία της 30ης επετείου από την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος στη χώρα, ώστε να τιμηθούν όλοι εκείνοι που θυσίασαν τη ζωή τους το Δεκέμβριο του 1989 και κατά τη...
01 Οκτωβρίου, 2019 - 8:31
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2019 - 12:09

Ρουμανία: Δράσεις για την επέτειο από την πτώση του κομμουνισμού

Διαδώστε:
Ρουμανία: Δράσεις για την επέτειο από την πτώση του κομμουνισμού

Συνεδρίασε χθες 30 Σεπτεμβρίου η Ιερά Σύνοδος της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Μεταξύ των αποφάσεων που ελήφθησαν, οι Ιεράρχες της Ρουμανίας προτείνουν μια σειρά δράσεων με την ευκαιρία της 30ης επετείου από την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος στη χώρα, ώστε να τιμηθούν όλοι εκείνοι που θυσίασαν τη ζωή τους το Δεκέμβριο του 1989 και κατά τη διάρκεια του κομμουνιστικού καθεστώτος για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια του ρουμανικού λαού.

Στην Ιερά Σύνοδο ολοκληρώθηκε επίσης ο σχεδιασμός του Προγράμματος- Πλαίσιο για το 2020, ένα έτος το οποίο θα είναι αφιερωμένο στην Ποιμαντική Φροντίδα των Γονέων και των Παιδιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων