27/04/2022 27/04/2022 Τoν Αγιασμό εγκαινίων του 8ου Κοινωνικού Κέντρου του Συλλόγου «Ορθόδοξη Φιλανθρωπία» Χουσίου τέλεσε ο Επίσκοπος Χουσίου κ. Ιγνάτιος. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Πρόκειται για το Κοινωνικό Κέντρο «Αγίων Ανδριανού και Ναταλίας» στο Βασλούι, που αποτελεί το όγδοο κοινωνικό ίδρυμα του Συλλόγου «Ορθόδοξη Φιλανθρωπία» του Χουσίου. Το συγκεκριμένο Κέντρο λειτουργεί εντός της ενορίας «Αγίων Αποστόλων Πέτρου και...
27 Απριλίου, 2022 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2022 - 19:57

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Εγκαινιάστηκε το 8ο Κοινωνικό Κέντρο για παιδιά και ηλικιωμένους

Διαδώστε:
ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Εγκαινιάστηκε το 8ο Κοινωνικό Κέντρο για παιδιά και ηλικιωμένους

Τoν Αγιασμό εγκαινίων του 8ου Κοινωνικού Κέντρου του Συλλόγου «Ορθόδοξη Φιλανθρωπία» Χουσίου τέλεσε ο Επίσκοπος Χουσίου κ. Ιγνάτιος.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Πρόκειται για το Κοινωνικό Κέντρο «Αγίων Ανδριανού και Ναταλίας» στο Βασλούι, που αποτελεί το όγδοο κοινωνικό ίδρυμα του Συλλόγου «Ορθόδοξη Φιλανθρωπία» του Χουσίου.
Το συγκεκριμένο Κέντρο λειτουργεί εντός της ενορίας «Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου» στο Βασλούι.

«Προσπαθούμε να προσεγγίσουμε όσους χρειάζονται την αγάπη μας. Μια καλή πράξη αποτελεί εκδήλωση αγάπης», υπογράμμισε ο Θεοφιλέστατος.

«Γνώρισα ανθρώπους με τέτοια ποιότητα που ήταν ευγνώμονες μόνο και μόνο που ίεχαν την ευκαιρία να παρέχουν βοήθεια. Έτσι θα πρέπει να σκεφτόμαστε», είπε χαρακτηριστικά.

«Σε αυτά τα κέντρα δείχνουμε μια συνεχή φροντίδα για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους. Όλες οι φιλανθρωπικές δράσεις που γίνονται όλο το χρόνο είναι βραχυπρόθεσμες, ενώ αυτά τα Κέντρα παρέχουν βοήθεια σε μακροπρόθεσμο διάστημα. Επενδύουμε στα παιδιά και στους ηλικιωμένους. Είθε αυτό το Κέντρο να είναι πηγή φωτός για αυτούς!» είπε ο Θεοφιλέστατος κ. Ιγνάτιος.

Το Κοινωνικό Κέντρο “Αγίων Αδριανού και Ναταλίας” διαθέτει δύο ενότητες κοινωνικής βοήθειας: ένα κέντρο ημερήσιας φροντίδας για παιδιά και μια υπηρεσία κατ’ οίκον φροντίδας για ηλικιωμένους. Όλες οι κοινωνικές υπηρεσίες είναι αδειοδοτημένες.

Το Κέντρο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του Συλλόγου «Ορθόδοξη Φιλανθρωπία Χουσίου». Ιδρύθηκε με την ευλογία του Θεοφιλέστατου κ. Ιγνατίου και λειτουργεί σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο και το Δημαρχείο του Βασλούι.

Φωτογραφία: Hussite Episcopate

Με πληροφορίες από episcopiahusilor, basilica

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων