06/11/2021 06/11/2021 Ο Σύλλογος Ρουμάνων Ορθοδόξων Χριστιανών Φοιτητών από το Μπανάτ διοργάνωσε αυτή την εβδομάδα εκστρατεία αιμοδοσίας στο Κέντρο Μετάγγισης Αίματος της Ρέσιτσα Ρουμανίας. Από τα 43 άτομα που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη προσπάθεια, μόνο τα 20 επιλέχθηκαν ως ικανά για αιμοδοσία. Ωστόσο, δυνατό παράδειγμα έδωσε κατά την τελευταία μέρα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρανσέμπες κ. Λουκιανός, ο οποίος...
06 Νοεμβρίου, 2021 - 16:18
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2021 - 17:20

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Εκστρατεία αιμοδοσίας από φοιτητές

Διαδώστε:
ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Εκστρατεία αιμοδοσίας από φοιτητές

Ο Σύλλογος Ρουμάνων Ορθοδόξων Χριστιανών Φοιτητών από το Μπανάτ διοργάνωσε αυτή την εβδομάδα εκστρατεία αιμοδοσίας στο Κέντρο Μετάγγισης Αίματος της Ρέσιτσα Ρουμανίας.

Από τα 43 άτομα που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη προσπάθεια, μόνο τα 20 επιλέχθηκαν ως ικανά για αιμοδοσία.

Ωστόσο, δυνατό παράδειγμα έδωσε κατά την τελευταία μέρα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρανσέμπες κ. Λουκιανός, ο οποίος εντάχθηκε στην εκστρατεία των νέων, δίνοντας και ο ίδιος αίμα.

«Η δύναμη του παραδείγματος είναι αυτό που έχει μεγάλη σημασία. Γι’ αυτό ευχαριστούμε την Αγιότητά Του που μας έδειξε αυτό το μάθημα παραδείγματος που πρέπει να ακολουθήσουμε!», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Ρουμάνων Ορθόδοξων Χριστιανών Φοιτητών.

«Σε όλους όσους πρόσφεραν, αλλά και σε όσους είχαν την καλή ιδέα να δώσουν αίμα, αλλά δεν τα κατάφεραν, τους ευχαριστούμε, τους είμαστε ευγνώμονες και προσευχόμαστε στον Θεό να τους ανταμείψει ανάλογα!», συνέχισε ο εκπρόσωπος των φοιτητών.

Οι νέοι ανακοίνωσαν ότι τα κουπόνια που έλαβαν μετά τη δωρεά αίματος θα χρησιμοποιηθούν στην χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκστρατεία, που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος στις αρχές Δεκεμβρίου.

Ο Σύλλογος Ρουμάνων Ορθοδόξων Χριστιανών Φοιτητών διοργανώνει επίσης και εθνική εκστρατεία αιμοδοσίας μέσα στον Νοέμβριο.

πηγή: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων