26/09/2020 26/09/2020 Στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, στη Μονή Antim στο Βουκουρέστι, πραγματοποιήθηκε η έναρξη της τρίτης έκθεσης “Λατρεία του Τιμίου Σταυρού”. Η έκθεση, στην τρίτη έκδοσή της, περιλαμβάνει έργα από φοιτητές και μεταπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής Ορθόδοξης Θεολογίας στο Βουκουρέστι, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Dr. Mihaela Palade. Τιμητικοί προσκεκλημένοι κατά την έναρξη της έκθεσης ήταν ο...
26 Σεπτεμβρίου, 2020 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2020 - 13:55

Ρουμανία: Έκθεση “Λατρεία του Τιμίου Σταυρού”

Διαδώστε:
Ρουμανία: Έκθεση “Λατρεία του Τιμίου Σταυρού”

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, στη Μονή Antim στο Βουκουρέστι, πραγματοποιήθηκε η έναρξη της τρίτης έκθεσης “Λατρεία του Τιμίου Σταυρού”. Η έκθεση, στην τρίτη έκδοσή της, περιλαμβάνει έργα από φοιτητές και μεταπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής Ορθόδοξης Θεολογίας στο Βουκουρέστι, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Dr. Mihaela Palade.

Τιμητικοί προσκεκλημένοι κατά την έναρξη της έκθεσης ήταν ο πατέρας Florin Șerbănescu, Επίτιμος Πατριάρχης Σύμβουλος και η Doina Işfănoni, εθνολόγος ερευνητής, ιστορικός και θεωρητικός τέχνης.

Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη έως τις 15 Οκτωβρίου 2020.

 

Δείτε μερικές φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων