06/03/2020 06/03/2020 Την προφύλαξη των πιστών από τη διάδοση του κορωνοϊού έχει ως στόχο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βανάτου κ. Ιωάννης και για αυτό κάλεσε έναν ιατρό να μιλήσει στο ποίμνιο του μετά την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία.  Βλέποντας “το άγχος και τον πανικό που προκλήθηκε από έναν τόσο μικρό ιό, ο οποίος μπορεί να εντοπιστεί μόνο με μικροσκόπιο”,...
06 Μαρτίου, 2020 - 12:04
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2020 - 11:10

Ρουμανία: Ένας γιατρός ενημερώνει το ποίμνιο

Διαδώστε:
Ρουμανία: Ένας γιατρός ενημερώνει το ποίμνιο

Την προφύλαξη των πιστών από τη διάδοση του κορωνοϊού έχει ως στόχο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βανάτου κ. Ιωάννης και για αυτό κάλεσε έναν ιατρό να μιλήσει στο ποίμνιο του μετά την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία. 

Βλέποντας “το άγχος και τον πανικό που προκλήθηκε από έναν τόσο μικρό ιό, ο οποίος μπορεί να εντοπιστεί μόνο με μικροσκόπιο”, ήταν η αφορμή του Σεβασμιωτάτου κ. Ιωάννη για να καλέσει τον γιατρό στο μικρόφωνο.

Ο ιατρός συνέστησε στο ποίμνιο να πλένει συχνά τα χέρια του, να αποφεύγει τον πολύ κόσμο και να αερίζει συχνά τις οικίες του. Επίσης τόνισε ότι πρέπει να αποφεύγεται η στενή επαφή με νοσούντες.

Υπάρχουν μετρά που λαμβάνονται σε παρόμοιες αναπνευστικές λοιμώξεις, είπε ο ιατρός, ενώ κάλεσε τους πιστούς να δείξουν πίστη στην ιατρική, και να έχουν ηρεμία και υπευθυνότητα.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος κάλεσε το ποίμνιο να προχωρήσει με πίστη, να δουλεύει με ηρεμία και ησυχία και αν κάποιος νοσήσει να ειδοποιήσει τον ιατρό του. Η Ρουμανία έχει 6 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωναϊού μέχρι τις 5 Μαρτίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων