24/03/2023 24/03/2023 Στο πλαίσιο της κοινωνικής επανένταξης, άτομα από το σωφρονιστικό κατάστημα της Ράχοβα, πήγαν για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Ράντου Βόδα (Radu Vodă), στο Βουκουρέστι, με τη συνοδεία του π. Constantin Cătălin Cauca από το παρεκκλήσι Αγίου Ανδρέα του σωφρονιστικού καταστήματος. Επιμέλεια Σβετλάνα Λεβίτσκι Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη κρατουμένων από το σωφρονιστικό κατάστημα στο μοναστήρι. «Ο...
24 Μαρτίου, 2023 - 10:22
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2023 - 10:25

Ρουμανία: Επίσκεψη κρατουμένων σε Ιερά Μονή στο πλαίσιο της κοινωνικής επανένταξής τους

Διαδώστε:
Ρουμανία: Επίσκεψη κρατουμένων σε Ιερά Μονή στο πλαίσιο της κοινωνικής επανένταξής τους

Στο πλαίσιο της κοινωνικής επανένταξης, άτομα από το σωφρονιστικό κατάστημα της Ράχοβα, πήγαν για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Ράντου Βόδα (Radu Vodă), στο Βουκουρέστι, με τη συνοδεία του π. Constantin Cătălin Cauca από το παρεκκλήσι Αγίου Ανδρέα του σωφρονιστικού καταστήματος.

Επιμέλεια Σβετλάνα Λεβίτσκι

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη κρατουμένων από το σωφρονιστικό κατάστημα στο μοναστήρι. «Ο Ηγούμενος Νεκτάριος ήταν πάντα ανοιχτός σε αυτή τη συνεργασία. Αυτές οι ενέργειες έχουν σκοπό να τους εξοικειώσουν περισσότερο με την πνευματική πλευρά, ειδικά αυτή την περίοδο της νηστείας που προετοιμαζόμαστε πνευματικά για να δεχθούμε την Ανάσταση του Χριστού», είπε στο Trinitas TV ο π. Constantin Cătălin Cauca.

«Εκτός από την καθημερινή τέλεση της Θείας Λειτουργίας  στο παρεκκλήσι, πραγματοποιείται πρόγραμμα ηθικής-θρησκευτικής συμβουλευτικής, εκπαιδευτικά προγράμματα, και διοργανώνονται επισκέψεις σε θρησκευτικούς χώρους, ώστε να μπορούν οι κρατούμενοι να έρθουν πιο κοντά στην Εκκλησία», δήλωσε.

Πηγή φωτογραφίας: Σωφρονιστικό Ίδρυμα Ράχοβας – Δεξιά ο π. Cătălin Constantin Caucă

Φωτογραφίες: Trinitas TV / Tatiana Sava

Με πληροφορίες από basilica (Iulian Dumitrascu)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων