29/11/2020 29/11/2020 Τον Πρωθυπουργό της Ρουμανίας κ. Λούντοβιτς Όρμπαν και αντιπροσωπεία κυβερνητικών στελεχών, υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Τιργοβιστίου κ. Νήφων στην Επισκοπική Κατοικία την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε ο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζει η Ορθοδοξία αναφορικά με την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την φιλανθρωπία στην σύγχρονη Ρουμανική κοινωνία. Παράλληλα, στο επίκεντρο...
29 Νοεμβρίου, 2020 - 9:33
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2020 - 9:44

Στον Μητρ. Τιργοβιστίου ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Τιργοβιστίου ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας

Τον Πρωθυπουργό της Ρουμανίας κ. Λούντοβιτς Όρμπαν και αντιπροσωπεία κυβερνητικών στελεχών, υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Τιργοβιστίου κ. Νήφων στην Επισκοπική Κατοικία την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε ο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζει η Ορθοδοξία αναφορικά με την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την φιλανθρωπία στην σύγχρονη Ρουμανική κοινωνία.

Παράλληλα, στο επίκεντρο βρέθηκε το θέμα της συνεργασίας Κράτους και Εκκλησίας με στόχο την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών για την υποστήριξη ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη.

Επίσης, τέθηκε το θέμα του σύνθετου έργου που επιτελεί η Εκκλησία για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού μέσω των υφιστάμενων μέτρων πρόληψης, καθώς και για την υποστήριξη εκείνων που πλήττονται περισσότερο.

 

 

 

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων