17/08/2020 17/08/2020 Η 16η Αυγούστου 2020 ήταν η πρώτη φορά που εορτάστηκε στη Ρουμανία η Εθνική Ημέρα για τον εορτασμό των μαρτύρων του Μπρανκοβένι και την ευαισθητοποίηση για τη βία κατά των Χριστιανών. Ως ένδειξη συνειδητοποίησης από τους Ρουμάνους πολίτες για τη βία και τις διώξεις τις οποίες υφίστανται οι Χριστιανοί στον κόσμο, πολλά κτίρια στην Πρωτεύουσα...
17 Αυγούστου, 2020 - 20:24
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2020 - 20:25

Φωτίστηκαν τα κτίρια για την ημέρα κατά της βίας των χριστιανών

Διαδώστε:
Φωτίστηκαν τα κτίρια για την ημέρα κατά της βίας των χριστιανών

Η 16η Αυγούστου 2020 ήταν η πρώτη φορά που εορτάστηκε στη Ρουμανία η Εθνική Ημέρα για τον εορτασμό των μαρτύρων του Μπρανκοβένι και την ευαισθητοποίηση για τη βία κατά των Χριστιανών. Ως ένδειξη συνειδητοποίησης από τους Ρουμάνους πολίτες για τη βία και τις διώξεις τις οποίες υφίστανται οι Χριστιανοί στον κόσμο, πολλά κτίρια στην Πρωτεύουσα και στη χώρα φωτίστηκαν εχτές το βράδυ με κόκκινο χρώμα.


Το παλάτι Cotroceni


Κυβερνητική έδρα το απόγευμα της 16ης Αυγούστου 2020.

Ο ρόλος αυτής της ημέρας είναι να ενημερώσει το κοινό, συμπεριλαμβανομένων των νέων, για το ρόλο του Χριστιανισμού στην ιστορία της Ρουμανίας και για τη φύση και την έκταση των χριστιανικών διώξεων, που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.


Η Αψίδα του Θριάμβου.


Ο πύργος τηλεπικοινωνιών STS

Σύμφωνα με το Open Doors, ένα δίκτυο μη κερδοσκοπικών χριστιανικών ΜΚΟ, οκτώ χριστιανοί σκοτώνονται καθημερινά για την πίστη τους παγκοσμίως.


Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή.

Κιβωτός του Νόε από την Alba Iulia.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ – Ρουμανία: «Ημέρα κατά της βίας εναντίον χριστιανών»

 

πηγή: basilica.ro – επιμέλεια – Ρωμανός Αλβέρτης Πρακτορείο Ορθοδοξία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων