29/04/2023 29/04/2023 Μια ομάδα 12 εργατών από την Ινδία και τη Σρι Λάνκα προσέγγισε την Ενορία Αγίου Νικολάου στην Ολτένιτσα και εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την Ορθόδοξη πίστη. Αφού επισκέφτηκαν τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Ολτένιτσα, τους παρατέθηκε γεύμα με παραδοσιακά εδέσματα που ετοίμασαν οι ενορίτες. Στη συνέχεια ο π. Cristian Necula τους μίλησε στα...
29 Απριλίου, 2023 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2023 - 11:36

Ρουμανία: Ινδοί από την Ολτένιτσα εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την Ορθόδοξη πίστη

Διαδώστε:
Ρουμανία: Ινδοί από την Ολτένιτσα εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την Ορθόδοξη πίστη

Μια ομάδα 12 εργατών από την Ινδία και τη Σρι Λάνκα προσέγγισε την Ενορία Αγίου Νικολάου στην Ολτένιτσα και εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την Ορθόδοξη πίστη.

Αφού επισκέφτηκαν τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Ολτένιτσα, τους παρατέθηκε γεύμα με παραδοσιακά εδέσματα που ετοίμασαν οι ενορίτες.

Στη συνέχεια ο π. Cristian Necula τους μίλησε στα αγγλικά με θέμα «God is Love and Jesus Christ is the Way, the Truth and the Life», και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα Ιερά Μυστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Στο τέλος, οι πολίτες από την Ινδία και την Σρι Λάνκα εξέφρασαν την επιθυμία τους να μάθουν περισσότερα για την Ορθόδοξη πίστη.

 

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από protoieriaoltenita

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων