24/04/2024 24/04/2024 Νέοι του πολιτιστικού-κατηχητικού κέντρου «Κοίμηση της Θεοτόκου» της Ενορίας Aiud, που βρίσκεται στην κομητεία Άλμπα, προσέφεραν, χθες, χειροποίητα δώρα σε ηλικιωμένους από τον Οίκο Ευγηρίας «Αγία Σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου», στην πόλη Unirea. Αυτή η δράση βοήθησε τους μαθητές να συνειδητοποιήσουν ότι οι πράξεις χριστιανικής ευσπλαχνίας δίνουν παρηγοριά όχι μόνο στο πλησίον, αλλά και και...
24 Απριλίου, 2024 - 18:18
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2024 - 17:35

Ρουμανία: Κατηχητές προσέφεραν χειροποίητα δώρα σε ηλικιωμένους από τον Οίκο Ευγηρίας «Αγία Σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου»

Διαδώστε:
Ρουμανία: Κατηχητές προσέφεραν χειροποίητα δώρα σε ηλικιωμένους από τον Οίκο Ευγηρίας «Αγία Σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου»

Νέοι του πολιτιστικού-κατηχητικού κέντρου «Κοίμηση της Θεοτόκου» της Ενορίας Aiud, που βρίσκεται στην κομητεία Άλμπα, προσέφεραν, χθες, χειροποίητα δώρα σε ηλικιωμένους από τον Οίκο Ευγηρίας «Αγία Σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου», στην πόλη Unirea.

Αυτή η δράση βοήθησε τους μαθητές να συνειδητοποιήσουν ότι οι πράξεις χριστιανικής ευσπλαχνίας δίνουν παρηγοριά όχι μόνο στο πλησίον, αλλά και και στην ψυχή αυτού που προβαίνει σε αυτήν την πράξη, όπως είπε χαρακτηριστικά ο π. Nicolae Aloman, στην ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής Alba Iulia.

Τα μέλη της ίδιας κατηχητικής ομάδας είχαν αναλάβει τον Μάρτιο μια καλλιτεχνική δράση με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, στο ίδιο Οίκο Ευγηρίας.

Οι νέοι έχουν ξανασυμμετάσχει σε φιλανθρωπικές δράσεις με διάφορα κοινωνικά κέντρα της Ορθόδοξης Φιλανθρωπίας Alba Iulia.

Φωτογραφία: Αρχιεπισκοπή Alba-Iulia

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων