20/06/2024 20/06/2024 Περισσότεροι από 200 νέοι συμμετάσχουν στη Συνάντηση της Ορθόδοξης Νεολαίας από την Ολτενία, που πραγματοποιείται  στην Κραϊόβα, μεταξύ 20 και 22 Ιουνίου. Στην τοπική αυτή συνάντηση συμμετέχουν νέοι από τις τέσσερις επισκοπές της Μητρόπολης Ολτενίας: την Αρχιεπισκοπή Κραϊόβας, την Αρχιεπισκοπή Ριμνικίου, την Επισκοπή Στρεχαΐας και Σεερίνου, και την Επισκοπή  Σλατίνης. Μαζί τους θα συμμετάσχει ως...
20 Ιουνίου, 2024 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2024 - 19:47

Ρουμανία: Πάνω από 200 νέοι συμμετάσχουν στη Συνάντηση της Ορθόδοξης Νεολαίας από την Ολτενία στην Κραϊόβα

Διαδώστε:
Ρουμανία: Πάνω από 200 νέοι συμμετάσχουν στη Συνάντηση της Ορθόδοξης Νεολαίας από την Ολτενία στην Κραϊόβα

Περισσότεροι από 200 νέοι συμμετάσχουν στη Συνάντηση της Ορθόδοξης Νεολαίας από την Ολτενία, που πραγματοποιείται  στην Κραϊόβα, μεταξύ 20 και 22 Ιουνίου.

Στην τοπική αυτή συνάντηση συμμετέχουν νέοι από τις τέσσερις επισκοπές της Μητρόπολης Ολτενίας: την Αρχιεπισκοπή Κραϊόβας, την Αρχιεπισκοπή Ριμνικίου, την Επισκοπή Στρεχαΐας και Σεερίνου, και την Επισκοπή  Σλατίνης. Μαζί τους θα συμμετάσχει ως καλεσμένη μια ομάδα νέων από την Επισκοπή Καρανσέμπες, από το ATOR Banatul de Munte.

Την πρώτη μέρα της εκδήλωσης πραγματοποιείται συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με νέους χριστιανούς από την Αρχιεπισκοπή Κραϊόβας.

Την Παρασκευή, μετά την επίσημη έναρξη της εκδήλωσης στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό Αγίου Δημητρίου, οι νέοι θα επισκεφθούν τα μουσεία της Κραϊόβα. Η ημέρα θα κλείσει με συναυλία λαϊκής μουσικής στο πάρκο Romanescu.

Η τρίτη ημέρα η Συνάντηση της Ορθόδοξης Νεολαίας από την Ολτένια θα διεξαχθεί στην Poiana, κοινότητα Turburea, κομητεία Γκορζ. Εκεί οι νέοι θα συμμετάσχουν στη Θεία Λειτουργία, την οποία θα τελέσει ο Μητρόπολης Ολτενίας κ. Ειρηναίος, και στη συνέχεια θα συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους στο Κάστρο Roșianu.

Φωτογραφία: Μητρόπολη Ολτενίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων