01/11/2023 01/11/2023 Συνολικά 300 μικροί και μεγάλοι μαθητές του δήμου Câmpulung-Muscel, στην κομητεία Άρτζες, έλαβαν προσευχητάρια από τον π. Rafael Vintilă, ο οποίος είναι καθηγητής ψυχολογίας και πνευματικότητας. Ο π. Rafael Vintilă υπηρετεί στο Πανεπιστημιακό Παρεκκλήσι Παντοκράτορος στην πρωτεύουσα της επαρχίας Άρτζες, Πιτέστι. Τα προσευχητάρια τα αγόρασε από το μισθό του, και με πρωτοβουλία του ξεκίνησε το...
01 Νοεμβρίου, 2023 - 16:14
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2023 - 19:20

Ρουμανία: Προσευχητάρια σε 300 μαθητές

Διαδώστε:
Ρουμανία: Προσευχητάρια σε 300 μαθητές

Συνολικά 300 μικροί και μεγάλοι μαθητές του δήμου Câmpulung-Muscel, στην κομητεία Άρτζες, έλαβαν προσευχητάρια από τον π. Rafael Vintilă, ο οποίος είναι καθηγητής ψυχολογίας και πνευματικότητας.

Ο π. Rafael Vintilă υπηρετεί στο Πανεπιστημιακό Παρεκκλήσι Παντοκράτορος στην πρωτεύουσα της επαρχίας Άρτζες, Πιτέστι.

Τα προσευχητάρια τα αγόρασε από το μισθό του, και με πρωτοβουλία του ξεκίνησε το πρόγραμμα «Προσευχή – πορεία προς την πνευματική ζωή και ψυχολογικές επιπτώσεις».

«Τα προσευχητάρια διαρθρώνονται σε δύο μέρη: Χριστιανικές προσευχές, προσαρμοσμένες για παιδιά και εφήβους, (7-16 ετών) και σύντομες κατηχήσεις για τη σημασία της προσευχής», είπε ο π. Vintilă στο Basilica.ro.

Ακόμη, προσφέρθηκε ζεστό γεύμα από δωρεές σε νέοι με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες.

Το Πανεπιστημιακό Παρεκκλήσι στο Πιτέστι πραγρμματοποιεί μία δράση αφιερωμένη στους νέους με τίτλο «Λειτουργία μετά τη Λειτουργία», κατά τη διάρκεια της οποίας μετά τη Θεία Λειτουργία οι νέοι συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες προσωπικής ανάπτυξης.

Πηγή: basilica (Sorin Ionițe) – φωτογραφίες π. Rafael Vintilă

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων