29/08/2019 29/08/2019 Περίπου 30 νέοι από την Αρχιεπισκοπή Βουκουρεστίου συμμετέχουν στην πρωτοβουλία “Στο βουνό, προς το σταυρό!” που ξεκίνησε συις 26 Αυγούστου στην Ιερά Μονή Καραϊμάν δίπλα στην πόλη Σινάγια στα Νότια Καρπάθια και θα ολοκληρωθεί την 1η Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ορειβασία, οικολογικές και πολιτιστικές δράσεις καθώς και επίσκεψη στο Παλάτι του Κατακουζηνού Οι νέοι θα...
29 Αυγούστου, 2019 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2019 - 9:10

Ρουμανία: “Στο βουνό, προς τον Σταυρό!”

Διαδώστε:
Ρουμανία: “Στο βουνό, προς τον Σταυρό!”

Περίπου 30 νέοι από την Αρχιεπισκοπή Βουκουρεστίου συμμετέχουν στην πρωτοβουλία “Στο βουνό, προς το σταυρό!” που ξεκίνησε συις 26 Αυγούστου στην Ιερά Μονή Καραϊμάν δίπλα στην πόλη Σινάγια στα Νότια Καρπάθια και θα ολοκληρωθεί την 1η Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ορειβασία, οικολογικές και πολιτιστικές δράσεις καθώς και επίσκεψη στο Παλάτι του Κατακουζηνού


Οι νέοι θα συμμετάσχουν σε ένα συνέδριο για το φυσικό πάρκο της περιοχής Μπουστένη.

Η πρωτοβουλία αυτή διοργανώνεται από τον Τομέα Εκπαίδευσης και Δράσεων με την Νεολαία της Αρχιεπισκοπής του Βουκουρεστίου, σε συνεργασία με τη Μονή Καραϊμάν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων