19/05/2022 19/05/2022 Το δικό τους μήνυμα κατά των ναρκωτικών έδωσαν 32 παιδιά τα οποία βραβεύτηκαν από την Αρχιεπισκοπή Τιργκοβιστίου για τη συμμετοχή τους σε Εθνικό διαγωνισμό αναπτύσσοντας το συγκεκριμένο θέμα, χθες Τετάρτη 18 Μαΐου. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Τα βραβεία, αποτελούνταν από σχολικά βιβλία που τους προσέφερε ο π. Cristian Oancea. Πρόκειται για τον 19ο διαγωνισμό που διοργανώθηκε...
19 Μαΐου, 2022 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2022 - 14:14

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Βράβευση μαθητών για το μήνυμά τους κατά των ναρκωτικών

Διαδώστε:
ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Βράβευση μαθητών για το μήνυμά τους κατά των ναρκωτικών

Το δικό τους μήνυμα κατά των ναρκωτικών έδωσαν 32 παιδιά τα οποία βραβεύτηκαν από την Αρχιεπισκοπή Τιργκοβιστίου για τη συμμετοχή τους σε Εθνικό διαγωνισμό αναπτύσσοντας το συγκεκριμένο θέμα, χθες Τετάρτη 18 Μαΐου.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Τα βραβεία, αποτελούνταν από σχολικά βιβλία που τους προσέφερε ο π. Cristian Oancea.

Πρόκειται για τον 19ο διαγωνισμό που διοργανώθηκε από το Κέντρο Πρόληψης, Αξιολόγησης και Συμβουλευτικής κατά των Ναρκωτικών της Νταμποβίτα, σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Τιργκοβιστίου.

Το «Το μήνυμά μου κατά των ναρκωτικών» είναι μια προσπάθεια για την πρόληψη της χρήσης ναρκωτικών από μαθητές στο γυμνάσιο σε όλες τις περιοχές της Ρουμανίας. Ο διαγωνισμός διεξήχθη από την Εθνική Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Πηγή φωτογραφιών: Arhiepiscopia Târgoviştei

Πηγή: basilica

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων