28/03/2024 28/03/2024 “Στη σύγχρονη κοινωνία, τα πρακτορεία τύπου, βασισμένα στο δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και στην ευθύνη της ενημέρωσης, αποτελούν ουσιαστικό εκφραστές της διαδικασίας διατήρησης και μετάδοσης των διαχρονικών αξιών, της θεσμικής διαφάνειας και της αστικής ευθύνης”. Αυτό αναφέρει ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ στο μήνυμά του για τη συμπλήρωση 135 ετών από την ίδρυση του Εθνικού...
28 Μαρτίου, 2024 - 8:59
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2024 - 9:08

Ρουμανίας Δανιήλ: Τα Πρακτορεία Τύπου, ουσιαστικοί εκφραστές της μετάδοσης διαχρονικών αξιών

Διαδώστε:
Ρουμανίας Δανιήλ: Τα Πρακτορεία Τύπου, ουσιαστικοί εκφραστές της μετάδοσης διαχρονικών αξιών

“Στη σύγχρονη κοινωνία, τα πρακτορεία τύπου, βασισμένα στο δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και στην ευθύνη της ενημέρωσης, αποτελούν ουσιαστικό εκφραστές της διαδικασίας διατήρησης και μετάδοσης των διαχρονικών αξιών, της θεσμικής διαφάνειας και της αστικής ευθύνης”. Αυτό αναφέρει ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ στο μήνυμά του για τη συμπλήρωση 135 ετών από την ίδρυση του Εθνικού Πρακτορείου Ειδήσεων Agerpres.

“Προσευχόμαστε στον Θεό να δώσει υγεία, ειρήνη και βοήθεια σε όλους όσους εργάζονται στο πρακτορείο Τύπου, για το έργο της μετάδοσης της Αλήθειας και της αληθινής πληροφορίας στη σύγχρονη κοινωνία”, ευχήθηκε.

Το Εθνικό Πρακτορείο Τύπου Agerpres ιδρύθηκε στις 27 Μαρτίου 1889 και φέτος συμπλήρωσε 135 χρόνια ζωής και παρουσίας. Το Agerpres αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς για τα ρουμανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης μέσω της ακρίβειας και ασφαλούς μετάδοσης των πληροφοριών. Μάλιστα, κατά καιρούς συνεργάζεται με το Πατριαρχείο Ρουμανίας παρέχοντας επικοινωνιακή στήριξη και προβολή των δράσεων του.

Φωτογραφία: Basilica.ro / Mircea Florescu

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων