23/03/2022 23/03/2022 Τις ευχές του προς τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο με αφορμή τα ονομαστήριά του έστειλε την περασμένη Κυριακή δια μέσου της ρουμανικής αντιπροσωπείας στους Αγίου Τόπους ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Τον Προκαθήμενο της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας εκπροσώπησε ο Αρχιμανδρίτης Θεόφιλος Αναστασόιε, Εκπρόσωπος του Πατριαρχείο στους Αγίους Τόπους, ο οποίος ανέγνωσε και το ευχετήριο...
23 Μαρτίου, 2022 - 8:43
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2022 - 8:33

Ρουμανίας σε Ιεροσολύμων: Έχουν αναγνωριστεί οι αγώνες σας

Διαδώστε:
Ρουμανίας σε Ιεροσολύμων: Έχουν αναγνωριστεί οι αγώνες σας

Τις ευχές του προς τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο με αφορμή τα ονομαστήριά του έστειλε την περασμένη Κυριακή δια μέσου της ρουμανικής αντιπροσωπείας στους Αγίου Τόπους ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Τον Προκαθήμενο της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας εκπροσώπησε ο Αρχιμανδρίτης Θεόφιλος Αναστασόιε, Εκπρόσωπος του Πατριαρχείο στους Αγίους Τόπους, ο οποίος ανέγνωσε και το ευχετήριο μήνυμα του Μακαριωτάτου ο οποίος, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι: “Έχουν αναγνωριστεί οι αγώνες, οι κόποι και η υπηρεσία που προσφέρει ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Επίσης, ο Πατριάρχης κ.κ. Δανιήλ έστειλε ευχές στον Πατριάρχη κ.κ. Θεόφιλο με αφορμή τα 70α γενέθλιά του, στις 4 Απριλίου 2022, ανέφερε ο Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Ρουμανίας στους Αγίους Τόπους.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του περασμένου έτους, ο Πατριάρχης Ρουμανίας απένειμε στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων το παράσημο «Αγ. Cuv. Ioan Iacob de la Neamț, Noul Hozevit. Επίσης, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων ήταν παρών το 2018 στον εορτασμό του προστάτη της χώρα Αγίου Ανδρέα στον Εθνικό Καθεδρικό Ναό, καθώς και στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Άλμπα Ιούλια, 100 χρόνια μετά τη Μεγάλη Ένωση.

Πηγή: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων