02/12/2021 02/12/2021 Στην εθνική ενότητα η οποία αποτελεί σύμβολο της αξιοπρέπειας του ρουμανικού λαού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του για την 1η Δεκεμβρίου, Εθνική Ημέρα της χώρας, ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. “Για όλες τις καλές πράξεις της Μεγάλης Ένωσης, σήμερα ευχαριστούμε τον Θεό και όλους τους Ρουμάνους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία, την ενότητα...
02 Δεκεμβρίου, 2021 - 10:44
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2021 - 10:33

Ρουμανίας: Σύμβολο αξιοπρέπειας η εθνική ενότητα

Διαδώστε:
Ρουμανίας: Σύμβολο αξιοπρέπειας η εθνική ενότητα

Στην εθνική ενότητα η οποία αποτελεί σύμβολο της αξιοπρέπειας του ρουμανικού λαού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του για την 1η Δεκεμβρίου, Εθνική Ημέρα της χώρας, ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

“Για όλες τις καλές πράξεις της Μεγάλης Ένωσης, σήμερα ευχαριστούμε τον Θεό και όλους τους Ρουμάνους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία, την ενότητα και την αξιοπρέπεια του ρουμανικού λαού. Την Εθνική Ημέρα της Ρουμανίας, επιβεβαιώνουμε επίσημα την εκτίμηση και την αγάπη μας για τον ρουμανικό λαό”, σημειώνει.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία του κορωνοϊού. “Είναι απαραίτητο να συνεισφέρουμε, με προσευχή, αλληλεγγύη και καλές πράξεις, στη βοήθεια όσων έχουν υποφέρει από την πανδημία του Covid-19. Παράλληλα, προσευχόμαστε για την ανάπαυση των ψυχών των γιατρών και των ασθενών που πέθαναν στον αγώνα τους κατά της πανδημίας”, ανέφερε.

Χθες το πρωί τελέστηκε Δοξολογία στο Πατριαρχικό Ναό στο Βουκουρέστι χοροστατούντος του Επισκόπου Προχαβεάνου κ. Τιμοθέου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων