17/01/2020 17/01/2020 Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”   Το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας “Άγιος Νεκτάριος” της Αρχιεπισκοπής Βουκουρεστίου επισκέφτηκε ο Ελβετός Πρέσβης στην ρουμανική πρωτεύουσα κ. Άρθουρ Ματτλί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 και εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από την ποιότητα των υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι ασθενείς. Ο Ελβετός Πρέσβης συναντήθηκε με την διευθύντρια κ. Αντριάνα Καρούντου και στο...
17 Ιανουαρίου, 2020 - 16:46
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2020 - 19:24

Σε δομή της Εκκλησίας ο Ελβετός Πρέσβης στην Ρουμανία

Διαδώστε:
Σε δομή της Εκκλησίας ο Ελβετός Πρέσβης στην Ρουμανία

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

Το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας “Άγιος Νεκτάριος” της Αρχιεπισκοπής Βουκουρεστίου επισκέφτηκε ο Ελβετός Πρέσβης στην ρουμανική πρωτεύουσα κ. Άρθουρ Ματτλί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 και εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από την ποιότητα των υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι ασθενείς.

Ο Ελβετός Πρέσβης συναντήθηκε με την διευθύντρια κ. Αντριάνα Καρούντου και στο επίκεντρο της συζήτησης τους, βρέθηκε το έργο και τα μελλοντικά σχέδια που έχει αναλάβει το Κέντρο.

Επίσης, ο κ. Ματτλί αναφέρθηκε στην συνεισφορά της Ελβετικής Πρεσβείας στην δημιουργία του Κέντρου πριν από 8 χρόνια, καθώς και στην συνέχιση της συνεισφοράς αυτής και στο μέλλον.

“Εντυπωσιάστηκα από την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του Κέντρου, το οποίο καταδεικνύει την αναγκαιότητα και την σημασία αυτού του έργου. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε περισσότερα τέτοια κέντρα στη Ρουμανία. Η συνεργασία θα συνεχιστεί, και στο μέλλον θα κάνουμε μια δεύτερη οικονομική συνεισφορά. Θα ακολουθήσουν συζητήσεις με την Κυβέρνηση της Ρουμανίας. Η υγεία είναι ένας σημαντικός τομέας και θα επενδύσουμε σε αυτόν”, δήλωσε ο Ελβετός διπλωμάτης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων