05/01/2022 05/01/2022 Ο Κοινωνικός Φιλανθρωπικός Τομέας του Επισκοπικού Κέντρου Σουτσεάβα και το Ίδρυμα «Anastasie Crimca» της Αρχιεπισκοπής Σουτσεάβα διοργάνωσαν το τελευταίο δίμηνο του περασμένου έτους το φιλανθρωπικό έργο «Χριστούγεννα για όλους». Έτσι παρείχαν οκτώ τόνους τροφίμων σε 500 οικογένειες. Τα δώρα μοιράστηκαν σε παιδιά ευπαθών ομάδων και σε μοναχικούς ηλικιωμένους. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Τα κεφάλαια για το...
05 Ιανουαρίου, 2022 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2022 - 14:44

Σουτσεάβα: 8 τόνοι τροφίμων μοιράστηκαν σε 500 οικογένειες

Διαδώστε:
Σουτσεάβα: 8 τόνοι τροφίμων μοιράστηκαν σε 500 οικογένειες

Ο Κοινωνικός Φιλανθρωπικός Τομέας του Επισκοπικού Κέντρου Σουτσεάβα και το Ίδρυμα «Anastasie Crimca» της Αρχιεπισκοπής Σουτσεάβα διοργάνωσαν το τελευταίο δίμηνο του περασμένου έτους το φιλανθρωπικό έργο «Χριστούγεννα για όλους». Έτσι παρείχαν οκτώ τόνους τροφίμων σε 500 οικογένειες. Τα δώρα μοιράστηκαν σε παιδιά ευπαθών ομάδων και σε μοναχικούς ηλικιωμένους.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Τα κεφάλαια για το έργο συγκεντρώθηκαν μέσα από πέντε φιλανθρωπικές συναυλίες κατά τη διάρκεια των οποίων ψάλθηκαν τα κάλαντα, που διοργανώθηκαν σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Τομέα της Αρχιεπισκοπής και με τις ενορίες της Σουτσεάβα, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Milișăuți και Marginea.

«Τα κάλαντα απόλαυσαν χιλιάδες άνθρωποι που συμμετείχαν στις Εκκλησίες που τους φιλοξένησαν και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι που παρακολούθησαν ζωντανά στη σελίδα της Αρχιεπισκοπής», δήλωσε ο π. Κωντσαντίν Οπρέα, Πολιτιστικός Σύμβουλος της Αρχιεπισκοπής Σουτσεάβα και Ραντάουτσι.

Από τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν, ύψους 75.000 ρουμάνικα λέι, αγοράστηκαν οκτώ τόνοι βασικών τροφίμων, κρεάτων και γλυκών. «Είμαστε χαρούμενοι που φέτος καταφέραμε να φέρουμε χαρά σε πάνω από 500 σπίτια, από οικογένειες στην Μπουκοβίνα», είπε ο Αρχιμανδρίτης π. Ιουστίν Τανάσε.

 

Φωτογραφία: Αρχιεπισκοπή Suceava και Radauti

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων