23/03/2023 23/03/2023 Οι φοιτητές του τμήματος Αγιογραφίας της Θεολογικής Σχολής  Βουκουρεστίου παρουσίασαν τα έργα τους σε έκθεση που διοργανώθηκε στον Βόλο. Τα εγκαίνια της έκθεσης Ορθόδοξων Χριστιανικών εικόνων τέλεσε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Τα εγκαίνια έγιναν τη Δευτέρα 20 Μάρτιου στο Βόλο. Η αποστολή επισκέφθηκε πολυάριθμους πολιτιστικούς και θρησκευτικούς χώρους στην περιοχή του Βόλου...
23 Μαρτίου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2023 - 18:09

Σπουδαστές αγιογραφίας από το Βουκουρέστι εξέθεσαν τα έργα τους στο Βόλο

Διαδώστε:
Σπουδαστές αγιογραφίας από το Βουκουρέστι εξέθεσαν τα έργα τους στο Βόλο

Οι φοιτητές του τμήματος Αγιογραφίας της Θεολογικής Σχολής  Βουκουρεστίου παρουσίασαν τα έργα τους σε έκθεση που διοργανώθηκε στον Βόλο. Τα εγκαίνια της έκθεσης Ορθόδοξων Χριστιανικών εικόνων τέλεσε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

Τα εγκαίνια έγιναν τη Δευτέρα 20 Μάρτιου στο Βόλο.

Η αποστολή επισκέφθηκε πολυάριθμους πολιτιστικούς και θρησκευτικούς χώρους στην περιοχή του Βόλου τους οποίους ξενάγησαν στελέχη της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος.

«Σκοπός αυτής της έκθεσης είναι να ενισχύσει τη χριστιανική κοινότητα, να προστατεύσει τις χριστιανοορθόδοξες αξίες και να διευκολύνει την αναγνώριση των αυθεντικών αξιών, συμβάλλοντας στη διαιώνισή τους», δήλωσε ο καθηγητής Dumitru Sorica.

Η έκθεση θα ολοκληρωθεί στις 27 Μαρτίου.

Πηγή: basilica

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων