27/04/2019 27/04/2019 Στα Ιεροσόλυμα βρίσκεται η αποστολή του Πατριαρχείου της Ρουμανίας προκειμένου να παραλάβει σήμερα -για ενδέκατη διαδοχική χρονιά- το Άγιο Φως. Η αντιπροσωπεία, επικεφαλής της οποίας είναι ο Επίσκοπος Πραχοβεάνου κ. Τιμόθεος, Βοηθός παρά τω Πατριάρχη, έγινε δεκτή, από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο στο οποίο και μετέφερε ευχαριστήριο μήνυμα του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Η...
27 Απριλίου, 2019 - 8:03

Στα Iεροσόλυμα για το Άγιο Φως η ρουμανική αποστολή

Διαδώστε:
Στα Iεροσόλυμα για το Άγιο Φως η ρουμανική αποστολή

Στα Ιεροσόλυμα βρίσκεται η αποστολή του Πατριαρχείου της Ρουμανίας προκειμένου να παραλάβει σήμερα -για ενδέκατη διαδοχική χρονιά- το Άγιο Φως.

Η αντιπροσωπεία, επικεφαλής της οποίας είναι ο Επίσκοπος Πραχοβεάνου κ. Τιμόθεος, Βοηθός παρά τω Πατριάρχη, έγινε δεκτή, από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο στο οποίο και μετέφερε ευχαριστήριο μήνυμα του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Η ρουμανική αντιπροσωπεία έφτασε στο Πατριαρχείο την Μεγάλη Τετάρτη , όπου είχε επαφές και με εκπροσώπους της Πρεσβείας της Ρουμανίας στο Τελ Αβίβ.

Την Μεγάλη Πέμπτη παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Θεόφιλου.

Η ημέρα έκλεισε με δεξίωση στην Πατριαρχική κατοικία στην οποία μετείχαν αντιπροσωπείες από όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες, που βρίσκονται στην Ιερουσαλήμ για να λάβουν το Άγιο Φως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων