02/07/2019 02/07/2019 Περισσότεροι από εκατό κληρικοί από τη Μητρόπολη της Μουντενίας και Δοβρογέα της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, συμμετέχουν από την 1η Ιουλίου στα πανεπιστημιακά ιεραποστολικά μαθήματα για την απόκτηση επαγγελματικού τίτλου. Τα μαθήματα γίνονται στην Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή στο Βουκουρέστι. Ο Βοηθός Επίσκοπος της Αρχιεπισκοπής Βουκουρεστίου κάλεσε τους κληρικούς να μάθουν από τους συναδέλφους τους και να...
02 Ιουλίου, 2019 - 8:15
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2019 - 8:33

Στα “θρανία” οι Κληρικοί στο Βουκουρέστι

Διαδώστε:
Στα “θρανία” οι Κληρικοί στο Βουκουρέστι

Περισσότεροι από εκατό κληρικοί από τη Μητρόπολη της Μουντενίας και Δοβρογέα της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, συμμετέχουν από την 1η Ιουλίου στα πανεπιστημιακά ιεραποστολικά μαθήματα για την απόκτηση επαγγελματικού τίτλου.

Τα μαθήματα γίνονται στην Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή στο Βουκουρέστι.

Ο Βοηθός Επίσκοπος της Αρχιεπισκοπής Βουκουρεστίου κάλεσε τους κληρικούς να μάθουν από τους συναδέλφους τους και να θέτουν ερωτήματα στους δασκάλους τους, ώστε να διαχειρίζονται καλύτερα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην κοινότητα.
Τα μαθήματα θα λήξουν στις 12 Ιουλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων