29/03/2019 29/03/2019 Περισσότεροι από 30 Ιερείς από την Επισκοπή Τουλσέας, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας,  αποδέχθηκαν το κάλεσμα της Επισκοπής και δώρισαν αίμα στο πλαίσιο του Προγράμματος “Σταγόνες Ζωής”. Στην αιμοδοσία εκτός από τους Ιερείς συμμετείχε και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τουλσέας, κ. Βησσαρίων, ο οποίος πρόσφερε στο προσωπικό του κέντρου αιμοδοσίας μία εικόνα του Σωτήρος Ιησού Χριστού. Στην...
29 Μαρτίου, 2019 - 11:55
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2019 - 12:24

“Σταγόνες ζωής” από την Επισκοπή Τουλσέας

Διαδώστε:
“Σταγόνες ζωής” από την Επισκοπή Τουλσέας

Περισσότεροι από 30 Ιερείς από την Επισκοπή Τουλσέας, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας,  αποδέχθηκαν το κάλεσμα της Επισκοπής και δώρισαν αίμα στο πλαίσιο του Προγράμματος “Σταγόνες Ζωής”.

Στην αιμοδοσία εκτός από τους Ιερείς συμμετείχε και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τουλσέας, κ. Βησσαρίων, ο οποίος πρόσφερε στο προσωπικό του κέντρου αιμοδοσίας μία εικόνα του Σωτήρος Ιησού Χριστού.

Στην αιμοδοσία μετείχαν επίσης, μοναχοί, φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του Αγίου Ιωάννου και πιστοί της περιοχής.

Το προσωπικό του κέντρο αιμοδοσίας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη δωρεά αίματος, καθώς μεταξύ των δωρητών ιερέων υπήρχαν άτομα με σπάνιες ομάδες αίματος που μπορούν να σώσουν πολλές ζωές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων