06/04/2019 06/04/2019 Το χωριό Fundeanu στο Γαλάτσι επισκέφθηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κάτω Δουνάβεως κ. Κασσιανός. Σκοπός της επισκέψεως του ήταν να ενημερώσει του κατοίκους για τις ποιμαντικές δράσεις της τοπικής εκκλησίας. Κατά την διάρκεια τη ομιλίας του εκεί αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των τοπικών παραδόσεων της ρουμανικής υπαίθρου. Στη συνέχεια ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος τέλεσε το μυστήριο του Ευχελαίου...
06 Απριλίου, 2019 - 9:56
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2019 - 10:34

Στις παραδόσεις αναφέρθηκε ο Αρχιεπ. Κάτω Δουνάβεως

Διαδώστε:
Στις παραδόσεις αναφέρθηκε ο Αρχιεπ. Κάτω Δουνάβεως

Το χωριό Fundeanu στο Γαλάτσι επισκέφθηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κάτω Δουνάβεως κ. Κασσιανός. Σκοπός της επισκέψεως του ήταν να ενημερώσει του κατοίκους για τις ποιμαντικές δράσεις της τοπικής εκκλησίας. Κατά την διάρκεια τη ομιλίας του εκεί αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των τοπικών παραδόσεων της ρουμανικής υπαίθρου. Στη συνέχεια ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος τέλεσε το μυστήριο του Ευχελαίου στο οποίο συμμετείχε πλήθος κόμσου, ενώ σ επισκέφθηκε και το εθελοντικό ιατρείο της τοπικής εκκλησίας το οποίο περιθάλπει τους ανήμπορους συνανθρώπους μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων