26/05/2020 26/05/2020 Ένα ψηφιακό άλμπουμ με τίτλο “Βωμοί της Ανάστασης” κυκλοφόρησε η Μητρόπολη Δυτικής και Νότιας Ευρώπης του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. Στο άλμπουμ αυτό περιλαμβάνονται φωτογραφίες που απεικονίζουν τους χώρους προσευχής που δημιουργήθηκαν για το Πάσχα στα σπίτια Ρουμάνων πιστών σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Οι φωτογραφίες αυτές αποτυπώνουν τη λαχτάρα των πιστών της εκκλησίας, οι οποίοι βρέθηκαν...
26 Μαΐου, 2020 - 8:41
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2020 - 8:04

Στιγμές από την “κατ’ οίκον” προσευχή

Διαδώστε:
Στιγμές από την “κατ’ οίκον” προσευχή

Ένα ψηφιακό άλμπουμ με τίτλο “Βωμοί της Ανάστασης” κυκλοφόρησε η Μητρόπολη Δυτικής και Νότιας Ευρώπης του Πατριαρχείου της Ρουμανίας.

Στο άλμπουμ αυτό περιλαμβάνονται φωτογραφίες που απεικονίζουν τους χώρους προσευχής που δημιουργήθηκαν για το Πάσχα στα σπίτια Ρουμάνων πιστών σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι φωτογραφίες αυτές αποτυπώνουν τη λαχτάρα των πιστών της εκκλησίας, οι οποίοι βρέθηκαν μακριά από τις εκκλησίες τις άγιες ημέρες του Πάσχα.
Πολλοί πιστοί ακολούθησαν με ακρίβεια τις συμβουλές που έστειλε ο Μητροπολίτης κ. Ιωσήφ και δημιούργησαν έναν χώρο προσευχής μέσα στο σπίτι, κάποιοι ανέθεσαν στα παιδιά τους την πρωτοβουλία αυτή.

Δείτε το πλήρες άλμπουμ σε μορφή PDF

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων