21/01/2021 21/01/2021 Για δέκατη διαδοχική χρονιά πραγματοποιήθηκε η εκστρατεία «Στην αγκαλιά της Μητέρας» που διοργανώνει η Μητρόπολη Βεσσαραβίας, του Πατριαρχείο Ρουμανίας, με τις ευλογίες του Μητροπολίτη κ. Πέτρου. “Στη φετινή εκστρατεία, διαπιστώσαμε με μεγάλη χαρά ότι η πανδημία δεν περιόρισε την επιθυμία των ανθρώπων για συμμετοχή και αλληλεγγύη. Περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι βγήκαν από τη συναισθηματική...
21 Ιανουαρίου, 2021 - 9:20

Στην “Αγκαλιά της Μητέρας” εν μέσω πανδημίας

Διαδώστε:
Στην “Αγκαλιά της Μητέρας” εν μέσω πανδημίας

Για δέκατη διαδοχική χρονιά πραγματοποιήθηκε η εκστρατεία «Στην αγκαλιά της Μητέρας» που διοργανώνει η Μητρόπολη Βεσσαραβίας, του Πατριαρχείο Ρουμανίας, με τις ευλογίες του Μητροπολίτη κ. Πέτρου.

“Στη φετινή εκστρατεία, διαπιστώσαμε με μεγάλη χαρά ότι η πανδημία δεν περιόρισε την επιθυμία των ανθρώπων για συμμετοχή και αλληλεγγύη. Περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι βγήκαν από τη συναισθηματική απομόνωση που δημιουργήθηκε από κάθε είδους περιορισμούς και ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας με ενσυναίσθηση και γενναιοδωρία” δήλωσε ο διευθυντής της φιλανθρωπικής υπηρεσίας της Μητροπόλεως Ιγκόρ Μπελέι και πρόσθεσε:
“Ήταν μια διαφορετική εκστρατεία, αλλά εξίσου όμορφη, όπως και την πρώτη χρονιά: γιατί κάθε χρόνο γινόμαστε μια ζεστή και στοργική οικογένεια για τις μητέρες και τα μωρά τους”, υπογράμμισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων