05/09/2019 05/09/2019 Στην Κραϊόβα έφτασε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, όπου θα συμμετάσχει στη Διεθνή Συνάντηση Ορθοδόξων Νέων (ΙΤΟ) 2019 που θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικότερα με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, και υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κραϊόβα και Μητροπολίτη Ολτενίας, κ. Ειρηναίου λαμβάνει χώρα για 6η συνεχή χρονιά η Διεθνής...
05 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:47
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2019 - 18:07

Στην Κραϊόβα, ο Πατριάρχης Ρουμανίας

Διαδώστε:
Στην Κραϊόβα, ο Πατριάρχης Ρουμανίας

Στην Κραϊόβα έφτασε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, όπου θα συμμετάσχει στη Διεθνή Συνάντηση Ορθοδόξων Νέων (ΙΤΟ) 2019 που θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικότερα με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, και υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κραϊόβα και Μητροπολίτη Ολτενίας, κ. Ειρηναίου λαμβάνει χώρα για 6η συνεχή χρονιά η Διεθνής Συνάντηση Ορθόδοξης Νεολαίας στη Ρουμανία.

Η πόλη που φιλοξενεί φέτος το γεγονός, το οποίο ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου, είναι η Κραιόβα. Στη συνάντηση συμμετέχουν περισσότεροι από 4.000 νέοι ορθόδοξοι, από όλες τις μητροπόλεις του Ρουμανικού Πατριαρχείου καθώς και εκπρόσωποι ορθόδοξων κοινοτήτων από τη Μολδαβία, την Ουκρανία, την Ελλάδα, τη Σερβία , την Αλβανία, τα Σκόπια, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία, την Τουρκία και την Ινδία. Η φετινή συνάντηση έχει ως σύνθημα: “Είμαστε όλοι ένα Δισκοπότηρο! Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη ” και στοχεύει στο να προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους ενώ ταυτόχρονα να προωθήσει τα στοιχεία που σχετίζονται με τη θρησκευτική και πολιτισμική ταυτότητα τους.

Στις τέσσερις ημέρες της μεγαλύτερης εκδήλωσης αφιερωμένης στους νέους Ορθόδοξους ανθρώπους από όλον τον κόσμο, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να καλλιεργήσουν τις πτυχές που σχετίζονται με τις θρησκευτικές αξίες και παραδόσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων