14/08/2022 14/08/2022 Στην τελική της φάση μπαίνει η ολοκλήρωση του Καθεδρικού Ναού της Σωτηρίας του Έθνους στο Βουκουρέστι.  Οι κύριες εργασίες που γίνονται αυτή τη στιγμή αφορούν το σοβάτισμα, και την τοποθέτηση των ψηφιδωτών. Στο άμεσο μέλλον πρόκειται να τοποθετηθούν ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στον εξωτερικό χώρο Σύμφωνα με το basilica.ro περίπου το 40% του εξωτερικού σοβατίσματος του Καθεδρικού...
14 Αυγούστου, 2022 - 9:38
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2022 - 9:40

Στην τελική φάση οι εργασίες του Καθεδρικού Ναού στο Βουκουρέστι

Διαδώστε:
Στην τελική φάση οι εργασίες του Καθεδρικού Ναού στο Βουκουρέστι

Στην τελική της φάση μπαίνει η ολοκλήρωση του Καθεδρικού Ναού της Σωτηρίας του Έθνους στο Βουκουρέστι. 

Οι κύριες εργασίες που γίνονται αυτή τη στιγμή αφορούν το σοβάτισμα, και την τοποθέτηση των ψηφιδωτών. Στο άμεσο μέλλον πρόκειται να τοποθετηθούν ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στον εξωτερικό χώρο

Σύμφωνα με το basilica.ro περίπου το 40% του εξωτερικού σοβατίσματος του Καθεδρικού Ναού ολοκληρώθηκε.

Εξακολουθούν να γίνονται διάφορες εργασίες στις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και στα παρεκκλήσια.

Μια από τις πολυαναμενόμενες στιγμές είναι η τοποθέτηση του σταυρού στο μεγάλο κωδωνοστάσιο, στο ψηλότερο σημείο του Καθεδρικού Ναού, ύψους 120 μέτρων. Η εγκατάσταση αναμένεται να γίνει το Νοέμβριο.

Στον εσωτερικό χώρο σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες με την τοποθέτηση ψηφιδωτών για την απόδοση της σκηνής της Γέννησης κ.α. Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν διάφορες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις πυρανίχνευσης και αερισμού.

Φωτογραφίες: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων